-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Lehet az lesz, csak lehet a nyomtató telepítette fel a Windows Update-ről.
Hamár Windows Update, tegnap vettem észre, hogy a Windows 8.1 már nem tölti le a Windows Update-ről a HP Scanjet 2400 scannerhez a driverét. Nem gond, mert a HP-tól leszedtem, és fel is telepítettem, de érdekes, hogy kivették a WU támogatott eszközök listájáról. Oké már 7 éves, meg nem is túl drága - mondjuk a Canon LED közelébe nem bírt menni tartósságát illetően
-
törölt tag
Azt még régebb óta nem használom mint a Safari-t. Viszont friss telepítésnél azt választottam, hogy szinkronizálja le a Microsoft fiókomról a beállításokat, alkalmazásokat, de az meg maximum addig megy el, hogy kirakja az asztalra a parancsikonokat, konkrétan semmilyen programot nem telepít - szerencsére.
-
-
Eredeti win 8.1 telepitések lessznek (6 gép külön külön licenszel)...
, külön nem lehet letölteni a mostanában kijött sp1 et? vagy update.. ahogy tetszik
Mobilneten nem akarom letöltögetni mind a 6 géphez az összes frissitést s ott nem használhatok modositott wint....csak eredeti lemezest -
Khelben
nagyúr
Dehogynem, maga a Microsoft mondta. Ráadásul egy másik interjúban azt is mondták, hogy várhatóan áprilisban.
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen
Igen én is így értelmeztem a keynote-ot
Egyébként amikor a WP 8.1-ről volt szó egy órán keresztül, a végén mikor bejelentették, hogy ,,... és ez a frissítés elérhető lesz a következő hónapokban ..."
Biztos már megszoktam a Google I/O ,, available today" bejelentéseit, de amikor Joe Belfiore elkezdte részletezni a frissítési politikájukat, hát kicsit fogtam a fejem, és nem örömömben
-
HZoli87
veterán
Pletykából valóság lett, szerintem így is van rendjén.
Windows 8.1 Update 1 Review - Boot to desktop by default on non-touch PCs
-
Tournament
aktív tag
kb/2909921 IE11 updatet találsz neten ? Nem hiszem ez ugyan flash hogy most jőtt ki csak hogy már 1-2 honapja developereknek elérhető volt .
december ota ezt a flasht használtam amit most raktak ki flash updatként
Developer updateket szoktam felrakni mivel nekik előbb elérhető más szerveről tőlti az updateket le.
http://support.microsoft.com/kb/2909921
-
JamesHun
addikt
valamiért a vezérlőpult, alapértelmezett progik / firefoxnál hiába állítottam be manuálisan is a firet alapértelmezettnek, kevés volt neki
a programok hozzáférhetőségének ....... részben is meg kellett adni a böngészőnél manuálisan a firefoxot és most tetszik neki. csak tudnám 1 éjjel alatt, amikor windows frissítés sem volt, nemhogy firefox miért zakkant ez be
meg a windows store és a "gépház"
bár lehet ennek a 3 nak köze van egymáshoz -
JamesHun
addikt
köszi
maga a gépház megvolt, de nem akart elindulni és google vel kerestem meg, hogy mit kell lefuttatni, hogy menjen
most már csak annyi a bajom, hogy a firefox minden induláskor közli nem ő az alapértelmezett böngésző, szeretném-e őt megadni eme becses feladatra, de hiába klikkelek, hogy igen, kövi indításkor megint megkérdezi
unintsall, reinstall már volt, de meghagytam a beállításait, de ennyi nem segített sajnos
:S
Ezt ma reggel kezdte el csinálni, de semmit nem állítgattam már hetek óta a fire ben :S -
micafighter
nagyúr
@pzstm és zsírsámán
Én azt is szoktam ajánlani, de mellette mást is, mivel nekem müködö 8.1 telepítőt nem sikerült vele gyártani RTM óta.
8 és 8.1hez van már jobb Microsofttól, mint a Win 7 usb download tool : [link]
Egy legális liszensz kell hozzá, és annyival jobb, mint a win 7 usb download tool, hogy ez le is tölti a windowst.
Beírod a liszenszed, ellenőrzi, és el is kezdi MS szervereiről letölteni a liszenszedhez illő verziót. Bit és nyelv terén pedig olyat szed, amilyen rendszeren futtatod a programot. Letöltés befejezése után megkérdez, hogy azonnal telepíted, vagy később telepíted, vagy telepítőt szeretnél csinálni USB-re vagy DVDre.
(nem értem amúgy minek van a win7esnek a nevében hogy download, mert régebben azt használtam, de sose töltött le nekem semmit
)
-
leviske
veterán
Más szóval, ha adok neki egy fals kulcsot telepítésnél és utána meg kicserélem, akkor nem lesz probléma?
Vagy maradjak inkább annál a verziónál, hogy felmegy a 8, aztán a 8.1-re frissít?
MOD 2:
Vagy 8-ról 8.1-re frissítésnél ad a MS egy kulcsot?MOD 3:
Nincs ehhez valami összefoglaló valahol, hogy ne itt szemeteljek? -
Hát az előző teszt csapatban bent voltam, de a 8 ki is nyírta magát sajnos. Nem az appok miatt, hanem mert olyan jó... Amúgy meg nem lenne rossz egy ilyen telefon, de inkább nem szívnék most ezekkel az appokkal... Sőt, a 8-som nem is műkszik, mert össze*osta magát elég keményen...
-
King Unique
titán
Igen ezt azért még én is tudom, csak korábban be lett itt kavarva, h mivel 8 és 8.1 különálló rendszer, ezért előzőnek is önmagában biztosítva lesz a min 5 éves terméktámogatási ciklusa, de ezek szerint nem, mert ez a 8.1 is afféle kötelező, nem pedig opcionális frissítésnek számít további supporthoz.
Meg persze vsz "spórolni" is akarnak, h ne kelljen már külön 8 és 8.1-hez is havonta update-eket kiadni a jövőben. -
-
Hunork
veterán
Hát azért egy kis hsz innen is:
Gamer szemmel nézve pl. jobb lett minden, ami eddig kötözködött, most már nem( főleg a kompatibilitásra gyúrtak rá ezerrel), a hideg indítás olyan, mint eddig a hibernálásból való indítás, azaz rohadt gyorsan áll fel a rendszer, és nekem nem SSD-n van!!! A Kezdőképernyő és Keresés jobb, gyorsabb, és ez már nagyon off, de a C:\ -n több lett a hely a frissítés után...
-
TRob1
veterán
"de a 8-as topikban volt pár 8.1-es kérdés már ahogy nézegetem, bár egy idő után nem fogom látogatni szerintem"
Na pont ezt mondom én is. Hisz az emberek 8-ról frissítettek (egyelőre), evidens hogy ha eddig ide jártak, ezután is itt kérdeznek. Ez nem olyan mint mikor egy új oprendszert teszünk fel és ezáltal topikot is váltunk. Amúgy is, 17-e óta kb. csak a 8.1ről van itt is szó (előtte még csak minden második-harmadik hsz volt 8.1
)
És persze mivel van 8.1 topik, előbb-utóbb én is csak azt fogom látogatni (meg talán mindenki más is ha rátalál, pont ezért illene ennek lassan kihalnia, hisz mondhatni, hogy "kötelező" a frissítés minden embernek)
(#37816) StLui :
Én is eléggé furcsállanám ha nem frissítene akárki is (már ha van rá lehetősége)
-
Dolphine
addikt
Olyan nincs!
sfc /scannow ez hova és hogyan?
Van olyan program ami elvileg rögzítve van a tálcán, csak nem látom! Ez lehetséges? Bármelyik program jobb ikonján be lehet állítani a rögzítést, azonban én nem látok semmit sem, hogy történt volna bármi is!Ja a gép belső IP címét még mindig nem tudom megnézni!
-
Orlin
addikt
Oké
Bár nekem a sima 8-nál is előfordult,hogy nem kapcsolt ki a képernyő,pedig be volt állítva mondjuk 5 percre.
Ha indulás után közvetlenül hagytam magára a gépet akkor kikapcsolt,de ha csináltam rajta valamit utána már nem használta az energiagazdálkodási beállításokat.
(Asus k53t noti amd catalsy mobility-vel.) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezt már nem akartam leírni, de pont azoknak örülnék, amik ugye vagy szándékosan nem támogatják a Metro felületet (Steam), vagy nincs értelme, hogy ott fussanak (Google Chrome).
A Skype viszont bánt, a Metro verzióban (értem én, hogy tabletekre van optimalizálva), de gyakorlatilag semmilyen beállítási lehetőség nincsen, csak terpeszkedik a képernyőn, ezért kénytelen vagyok az asztalit használni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Az ISO dolog téves volt
Hivatalos info:
Mark your calendars for Windows 8.1
új-zélandi időt vesznek alapul, ezért van az, hogy október 18. 0:00 óra van megjelölve, de nálunk még október 17 lesz vastagon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest