- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Problémám a következő. Gépindításnál kiírta, hogy sérült a bootmgr, nem tud bootolni. Toltam egy resetet, helyreállítás elindít. Kiírta, hogy nem tudta helyreállítani a hibát, de a rendszer ugyanúgy feláll, mintha semmi baj nem lenne. HDsentinel 100% mindkét lemezre, semmi rendszert érintő módosítást nem csináltam. Pár napja a BF3 mellé kiadott Ati drivert telepítettem. Előző nap rendesen leállítottam.
Mi lehetett a baj, és mit kellene csinálnom, hogy ne csinálja többször? -
Zolás
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2135 üzenetére
Ebben a fórumban is írtam, tesómnak vettem egy Hp notit, és habár win7 matrica van az alján, de csak xp volt hozzádva rendszerlemeznek. A matricán ott virít az OA jel. Lehúztam egy teljesen oem win7 rendszert, telepítésnél nem fogadta el a kódot, de amikor felmentem a netre, és úgy kértem a kódbeírást-aktiválást rögtön elfogadta, azóta is tökéletesen müködik.
Az xp nem kér kódot, és rögtön úgy is mutatja magát, mint eredeti rendszer. -
Zolás
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2116 üzenetére
Én úgy olvastam hogy az OA az online activated, és nekem is csak neten fogadta el a win7 az oem lemezes kódot, net nélkül érvénytelent írt.
-
Zolás
addikt
Üdv urak, gyors kérdésem lenne.
Vettem használtan egy laptopot, amin win7 pro matrica van. Viszont a hozzáadott oprendszer Xp. A gépen volt recovery, de az előző tulaj leformázta. Honnan tudnék egy win7 pro rendszer lemezt szerezni, hogy ne az xp legyen a gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged