-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Problémám a következő. Gépindításnál kiírta, hogy sérült a bootmgr, nem tud bootolni. Toltam egy resetet, helyreállítás elindít. Kiírta, hogy nem tudta helyreállítani a hibát, de a rendszer ugyanúgy feláll, mintha semmi baj nem lenne. HDsentinel 100% mindkét lemezre, semmi rendszert érintő módosítást nem csináltam. Pár napja a BF3 mellé kiadott Ati drivert telepítettem. Előző nap rendesen leállítottam.
Mi lehetett a baj, és mit kellene csinálnom, hogy ne csinálja többször?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #2135 üzenetére
Ebben a fórumban is írtam, tesómnak vettem egy Hp notit, és habár win7 matrica van az alján, de csak xp volt hozzádva rendszerlemeznek. A matricán ott virít az OA jel. Lehúztam egy teljesen oem win7 rendszert, telepítésnél nem fogadta el a kódot, de amikor felmentem a netre, és úgy kértem a kódbeírást-aktiválást rögtön elfogadta, azóta is tökéletesen müködik.
Az xp nem kér kódot, és rögtön úgy is mutatja magát, mint eredeti rendszer.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #2116 üzenetére
Én úgy olvastam hogy az OA az online activated, és nekem is csak neten fogadta el a win7 az oem lemezes kódot, net nélkül érvénytelent írt.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Az eredeti kódomhoz egy eredeti lemez nem hiszem hogy warez lenne. Professional isot viszont nem tudom honnan a bánatból tudnák szerezni, nem vagyok warezhuszár, gondoltam hátha a kód birtokában valahonnan le lehet húzni legálisan.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Üdv urak, gyors kérdésem lenne.
Vettem használtan egy laptopot, amin win7 pro matrica van. Viszont a hozzáadott oprendszer Xp. A gépen volt recovery, de az előző tulaj leformázta. Honnan tudnék egy win7 pro rendszer lemezt szerezni, hogy ne az xp legyen a gépen?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest