- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Nagyobb merevlemezre költöztem egy be lakott rendszerről. Van, lehet értelme a régi rendszert át telepítenem valamilyen programmal, (ha igen mivel)? Természetesen az op rendszert újra húztam. Az nem kéne csak a progik, tartalmak.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Hogy tudom meg nézni azt win7-en esetleg 8-on is hogy valaki jogtalanul rajta van a wifi hálózatomon?
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Újra kellett telepítenem a gépet, de nem tudom be állítani a rendszer visszaállítást. Ezt a hibaüzenetet kapom:
" A rendszer visszaállítás által használt kötet árnyékmásolata szolgáltatás nem működik 0x81000202"
Mi lehet a baj?
-
kelly7
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11315 üzenetére
Te nem csak nagy úr, de isten király vagy! Köszönöm!
Ezt vajon miért csinálta egyébként? -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Szervizben volt az Asus notim. Kivettem előtte belőle a merevlemezt. Visszakaptam visszatettem a merevlemezt, és most nem akar indulni. Indító képernyőnél megáll dob egy hibaüzenetet kb 1 tized másodpercig amit lehetetlen még csak elolvasni is, és nem hajlandó elindulni. Töltőt cseréltek csak mást nem. Csökkentett módban sem indul, javításra sem csinál semmit. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Asus Rog Strix G16
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest