- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Dell notebook topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
Francia91 #25723 üzenetére
kicsit kacifántos a sztori, mivelhogy anyám hdd-je tönkrement. én legközelebb május1 környékén megyek haza. itt nekem van halomba 80as meg 160as hdd mind 100/100as, és egyébként is szeretnék egy 16gb-s ssd-t (KF2501MCM) a htpc-mbe. így a legköltséghatékonyabb megoldás az lenne, hogy a "szakember" feldob egy minimal w7et a ssd-re és mikor hazamegyek viszek egyet a saját hdd-kből, és telepítek neki egy normálisat. kecske-káposzta..
tehát ennek fényében esetleg ha a "szakember" a starter csomaggal próbálkozna az azért kibírná egy hónapig nála a 16gb-s ssd-n?a szakembert azért írtam idézőjelbe, mert beszéltem vele 2x telefonon, és ... nem az
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Proxmox VE
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest