Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Mr Manson
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen nem támogatja. Viszont nem tudhatom hogy milyen chip-ek vannak rajta a matrica pedig nem sokat számít.
De nem is ez a probléma hanem hogy a bios felismeri mind a 4gb-tot az ocz-ből de a windows csak 3at használ belőle annak ellenére hogy mind a 4et látja. Tehát a foglalatok jók. Én valamiféle win beállításra gondolok.
-
Mr Manson
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Memory Remap F. ENABLED (csak így ismeri fel a 4gb ramot már az elején a betöltő képernyőn illetve a windows-ban is)
DRAM Timing ENABLED
STATIC READ CONTROL AUTO
Alaplap: Asus P5B Deluxe 1238 legújabb bios!
Régebben 1237-es BIOS-ban ami nem hivatalos volt ott valóban a Memory Remap lehetőséget ki kellett kapcsolni.
Könyen lehet hogy a bios-al van gond....
-
Mr Manson
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a lapomba 2x2 GB DDR2 OCZ 1066 Mhz ramok voltak tesztelésen hogy működik-e a 4 GB.
A BIOS a legfrissebb a memókat gond nélkül felismerte. A betöltő képernyőn is 4 GB-tot lát. Viszont a windows azt mondja hogy ebből ő csak 3at tud kezelni ?!

Tud valaki megoldást? Olyan létezi-e esetleg hogy a memóriavezérlő már csak 3gb-tot tud kezelni? Mivel korábban 4x1 giga volt a gépemben ami tökéletesen ment évekig de aztán beadta az 1ik a kulcsot és gariba visszacseréltem. Viszont a lap már nem tud 4x1 gigát kezelni ezért próbálkoztam 2x2-vel.
Válaszokat előre is köszönöm
!!! -
Mr Manson
tag
HELLo!
Köszönöm a válaszokat! Reagáltam volna tegnap de elment a net

A lényeg a Bios-ban megnéztem a beállitásokat és valóban IDE módban telepitettem a win 7-et. Az ujratelepités nem gond mostmár pedig AHCI-ra lesz kapcsolva.
(#13407) ollie -> a live messenger folyamatosan tölt és alig lehet beszélgetni , a zenéket a winyóról lassan tölti be!A google chrome fel sem fogja hogy netezni szeretnék! A filmeket is a kmplayer alig birja megnyitni.
(#13408) sfdrakex -> Win 7 Ultimate 64 bit
(#13406) Fire/SOUL/CD
(#13410) pincehely igen az utólagos módositás valóban kék képernyővel járt
Viszont akkor is meg kellett próbálni!
A vinyók pedig: WD 500gb Black ( rajta van a rendszer 60gb partición)
Maxtor 250 gb -
Mr Manson
tag
Sziasztok!
64-es Win 7-et használok és olyan problémám van hogy minden nagyon lassu!Maga a rendszer is! Ha zenét hallgatok akkor is ha live messengert használok akkor is! Böngészésre a leggyorsabb google chrome-ot használok mégis alig jönnek be az oldalak!!
Virusirtónak Avirát használok!Frissitések rendben telepitve!Tud esetleg valaki valami megoldást?
Aktív témák
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!!!