Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szia.
Nekem is vannak ilyen bejegyzéseim.Állítólag nem hiba,nem kell vele különösebben foglalkozni.Az,hogy pontosan mi okozza egyenlőre rejtély.
Én is vakaróztam mikor megláttam ezeket,és annyit sikerült kiderítenem,hogy a gyárilag integrált telepítők miatt van.Már a Vista SP1-nél is előjöttek ilyen naplóbejegyzések. -
Jocy
aktív tag
Sziasztok!
Újra telepítettem a Wint vinyócsere miatt,és az eseménynaplóban minden indítás után egy hibát ír:Gyári,SP1-es a rendszer,azelőtt nem volt ilyen hiba,akkor még VU-ról volt frissítve.
Szerintetek mi okozhatja ezt,vagy mitől keletkezik ez a bejegyzés?
Már install után egyből jelentkezik,teljesen driver és progimentes "szűz" állapotban is. -
Jocy
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Rendben,megnézem majd,ha lesz ilyen legközelebb.Az az érdekes,hogy terhelés nélkül csinálja ezt,ma például akkor,mikor futott a képernyő kímélő.Egyszer csak újraindult......
sfdrakex: Az a poén,hogy már 1 éve semmi új nem került a gépbe,nem állítottam el semmit azóta,ez a hiba pár hete jött elő,addig semmi ilyen gond nem volt.Esetleg a 10.12-es Catalyst nem okozhatja ezt?Mintha valahol említette volna valaki,hogy miután feltette,random elszáll a gép.....
-
Jocy
aktív tag
Sziasztok.
Mostanában időnként blue screent kapok tök random módon.Miután újraindult a rendszer,az eseménynaplóban egy Kernel Power hiba található 41-es kóddal.
Mi okozhatja ezt szerintetek?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest