Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Koszonom szepen
uup dump-al probalkoztam, de kritikan aluli szar egy megoldas, aztan vegul ameddig hulyeskedtem lerantotta updatebol most fent is van, de majd ma melo utan instant kap egy clean installt.Közben most látom, hogy ez mindkettő uup dump
az első linket próbáltam az nekem szart se ért , 20x ellőttem de mindig hibára futott, meglátjuk a tieddel sikerül e.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Trollok komolyan
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
uup dump-al probalkoztam, de kritikan aluli szar egy megoldas, aztan vegul ameddig hulyeskedtem lerantotta updatebol most fent is van, de majd ma melo utan instant kap egy clean installt.
az első linket próbáltam az nekem szart se ért , 20x ellőttem de mindig hibára futott, meglátjuk a tieddel sikerül e.