Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- 3DFX
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
A csomóból az elsőt nem tudom kipróbálni, de miért is kéne? Jónak kéne lennie ezen is... A másodikat sem, de ha ugyanazt csinálná mint én, akkor hiába tudnám. A harmadikat meg úgy mondod, mintha tudnom kéne, hogy mi a PreLoader, meg az entroll. Viszont kérdeztem, hogy hol vannak a kódok, mert ugye meg lehet adni egyenként kulcsfájlt, ezt tudnotok kéne, de írtam is. És senki nem tudott kulcsot, csak azt ismétli mindenki, hogy állítsam alapra a BIOS-t, mintha köze lenne más beállításnak ehhez, hogy generáljak alapbeállított kulcsoikat, és mentsem el kilépésnél, meg, hogy 1 partíció legyen a pendrive-on, az is FAT32, és GPT legyen, ne MBR, és úgy másoljam rá a telepítőt, és válasszam az UEFI-t bootkor. Ezt mind így csináltam minden kérdés nélkül, és azóta is ezeket írják, hogy nem tudom. Ez így van. Azt kéne mondanom, hogy nem így van? De még mindig nem tudom, hogy mik a MS kulcsai, úgy pedig kézzel hogy tolnám be, még ha tudnám is használni azt amit írtál? És nem nekem írta, és nem is mondtam volna rá semmit. Egyébként nem ennyire nem biztosítottam túl, hogy minden lépésnél újraindítsam, hogy mentsem külön a SB bekapcsolását, majd a kulcsok defaultra állítását. Gondoltam, azt kell mentenem, ami változik. A TPP-t se kapcsolhatom be anélkül, hogy bekapcsolnám a SB-t, még se kell újraindítanom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.15
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest