Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
válasz
Partyface007 #11434 üzenetére
Nem sajnos.
Ennyi az újítás [link]
Szerk.
Most látom hogy már nem újdonság a .107, elsiklottam felette hogy már tudjátok. De tegnap este még nem ajánlotta fel a telefon.
-
toyone
őstag
-
toyone
őstag
Sziasztok.
Lumia 535-re tettem fel az 572-es bulidet.
HR- után pár apróság nem ment pl számológép, vagy a word. De az áruházból egy teljes frissítés után majdnem minden rendben megy. Szerintem kellően gyors, van egy 625-m 8.1-el, annál biztosan. 2 óra folyamatos használat után fagyott meg pár pillanatra az értesítési sávnál de újraindulás vagy bármi egyéb nem fordult elő.
Csempék is frissülnek, egyetlen hiba az SMS-ek rész, ott ugyanis bármit kapok és rányomok kilép az alkalmazásból.
De maga a rendszer szerintem használható. -
toyone
őstag
válasz
rbertkrl #3665 üzenetére
Recovery toolal 1.22GB-m van tisztán. Alaphelyzetbe állítással(névjegyből) és minden program letörlésével amit csak enged 1.45GB kihozható de akkor még nincs fent semmi update. Máshogy meg nem enged továbblépni ugye az insider ha nem friss teljesen a telefon. Szóval előbb a 8.1 Update 2- tölti. Amivel 1.39GB marad.
Nem csak nálam jelentkezik ez, találtam fórumokat ahol erre panaszkodnak de megoldást már nem. -
toyone
őstag
válasz
rbertkrl #3660 üzenetére
Valóban az 520 nagyobb, elnéztem.
Ezt már végigzongoráztam, letölti majd elkezdi előkészíteni, aztán hamar felemészti a tárhelyet. Majd kiírja hogy elfogyott a rendelkezésre álló tárhely és kellene még 1gb.
Mit értesz az Insider konfigurálásán? Fast-ra nyomok, újraindítás és update keresés. Mit hagyok ki? 625-t már megcsináltam ott ennyi elég volt. -
toyone
őstag
Sziasztok!
Lumia 530-ra szeretnék WP10-t rakni. Ám 60% os előkészítésnél megáll a dolog mert kifogy a tárhelyből.
SD kártya van benne, visszaállítás volt, szükségtelen dolgok letörölve de így is mindössze 1.39Gb szabad helyem van a 4gb-ből.
Youtubeon bőven találni 520/530 stb bemutatókat, de az már nincs hogy hogyan varázsolták fel 4GB-ra.Van megoldás?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest