Aktív témák
-
motor
tag
ja és az sem mindegy, hogy amikor fagyott akkor ez a kamera bekoapcsolva csatlakoztatva vot e vagy csak natur inditottad
-
motor
tag
van egy lehetőség a startupban ''last known good configuration'' vagy valami ilyesmi azt is próbáld meg egyébként meg van valim file amit dublikál a win2k ugyanaz a file más kiterjesztéssel amit asztán át kell nevezni talán a recovery consolelal át lehet írni..
csak ezt már rég csinááltam kicsit gondolkoznom kell de ha valakinek beugrik akkor írja le..
volt már olyan, hogy pl. zonealarm után raktam másik tűzfalat és az ilyesmi volt - egyszerűen elállított valamit és csak zonealarmot lehetett feltenni, azon csak a reinst segített -
vernyul
tag
ja majd elfelejtettem w2k sp3
-
vernyul
tag
Hali!
Lenne egy problemam amikor a win2k normal modban bebutol a bejelentkezesablaknal kb 5-10 mp utan megfagy a gep.
Probalkoztam a service-ok kilovesevel de az sem segitett
A konfig:
Asus P3bf
PIII-650
512MB-ram
17Gb SCSI winyo
Pliz segitsetek kitalalni mi lehet a problema mert nagyon surgosen kene a gep es reinstallrol sajna nem lehet szo.
elore is koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest