- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Számora ez egy csöppet sötét folt, és talány,,,,mert ha emlékezetem nem csal, (és innentől azért inkább kérdéseknek vegyük a kijelentéseimet) mintha Abu85 irta volna régebben hogy az UNreal motor nem támogatja az élsimítást...(volt valami játék minek kapcsán ez felmerült, hogy miért nem lehet rákényszeríteni) Már nem emléxem melyik gamma volt az, de tudom hogy UNreal logó jött be ott is a játék előtt....Telt mult az idő, és nemrég felraktam a B.I.A Hells Highway-t (eddig nem is foglalkoztam vele, a nagy hype ellenére sem) kiderült játék közben, hogy ugyan a játékban nincs élsimi funkció, de CCC-ből olyan gyönyörüen lehet szabályozni mind az élsimítást mind pedig az AF-et hogy majdenm a székről estem le a gyönyörtől...Pedig UNreal logó fogad ott is....MOst itt van ez a "fostalicska"
És hiába erőltetem CCC-ből semmit nem csinál...
Tudom ez nem az a fórum de valami hozzáértő magyarázat,,,,, vagy valaki aki helyesbitené a soraimat, hogy tisztábban lássak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Entware topik
- Mobil flották
- Amazon Prime Video
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És hiába erőltetem CCC-ből semmit nem csinál...