Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
DNReNTi #13262 üzenetére
A "valamelyik JetBrains termék"-ről annyit, hogy pont ma töltöttem le a WebStorm-t, mert JS IDE-t kerestem, tisztára megörültem, hogy az oldalukon semmi olyat nem találtam, hogy 30-DAYS FREE meg ilyenek, csak sima download... Gondoltam is, hogy ingyenes erre miután feltelepítette magát az arcomba vágja, hogy kell neki egy licenc key, vagy próbáljam ki a 30 days free-t. Na hát ez azért egy kicsit pofátlanság volt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DNReNTi #13262 üzenetére
"tekintettel arra, hogy a kérdező még teljesen friss hús, kifutna a világból ha meglátna egy IDE-t"
Egy fájl szerkesztéséhez sem akkora katasztrófa egy IDE... Kicsit túl van spirázva ez a kérdés, hogy merjen-e valaki nekiállni használni egy IDE-t. Ha sosem használta, a Notepad++-t is meg kell szoknia, ki kell ismernie, nem értem, miért ne lehetne ezt az energiát egy IDE legalapvetőbb kezelésének megtanulásába is fektetni.(#13259) Ursache:
Lehetne olyat, hogy használod a "Válasz" linket?Jobb lenne egyértelműen tudni, hogy épp kinek a hsz.-ére válaszolsz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest