Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Az sajna úgy nem működik! Nem lehet úgy átalakítani a készüléket, hogy fusson rajta egy ilyen program.
Ahhoz romot kell cserélni, ugyanis az OEM infó alapján azonosítja be a készüléket, amit nem lehet átírni sajna.Snowdog!
Ha csak annyi a gond, hogy nem indul be a készülék, hanem megáll a logonál, akkor nem feltétlenül kell közhírré tenni, hogy mit csináltál vele.
Egy rom frissítés megoldja, az viszont mindent töröl.
Nem lehet megállapítani, hogy miért nem indult a készülék.Azért próbálj meg szerezni egy romot tőlük (vigyél SD-t) . Dumáld meg, hogy sok munkától kímélik meg magukat
-
snowdog
veterán
Csak a hivatalos SD-s változatot megvenni, és egy általam átalakított (amit ugye lehet) készülékre (a nav n go szerint navigáviós készülékre) telepíteni.
Nem lehet. Mert ahhoz le kellene cserélned a PNA operációs rendszerét. Hol tudsz olyan oprendszert vásárolni, amit ha ráteszel a PNA-ra, akkor abból PDA lesz? Ha viszont más gépekből, más oprendszerből kivarázsolt állományokkal bűvészkedsz, akkor az legalább annyira illegális, mint egy SD-s iGO-t PNA-n használni.Ha legálisan mégis megtudtad oldani, hogy a Wayteq N770BT-ből PDA legyen, akkor légyszíves szólj, mert nagyon sok embert érdekelne.
És akkor én valóban befejeztem ezt a témát, mert ennek a topiknak nem erről kellene szólnia. Szerintem már mindenki kellőképpen képben van a jogi lehetőségekről. Mindenki járjon el saját kedve, és bátorsága szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest