- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
lkalmi
csendes tag
üdv!
meg oldódott a probléma.
a hardvergyorsítást felhúztam teljesre, meg csak a directx6- os volt fent, ezért felraktam a kilencest. -
lapa
veterán
mert gondolom bénán írták meg, bár a béna ugye relatív lehet. próbáld meg esetleg kompatibilitási módban indítani a telepítőt: exe fájl --> jobb gomb --> compatibility fül. bár nem hiszem, hogy elengedi. nemtom a telepítési fájlokat (inf-ek stb.) kirakta-e már valahova a telepítő, akkor megpróbálhatod control panel --> add hardware --> listából --> lemez --> inf megmutat módszerrel.
-
ALI_G
veterán
Hali!
A Winampban be van kapcsolva a direct sound?
Nekem 5.1-van, és voltak problémáim nekem is, h mind megszólaljon. A CD-n volt egy progi amit nem rakott fel alapból és az kezelte az egész alaplapi hangkarit (6 chanel). Szal az nekem megoldotta, de nézd meg a winamp-ot.
Ha vki beugrik ebbe a topicba és használ server2003-at akkor árulja el h. az alaplapom drivere miért írja ki az USB hub telepítése közben, hogy csak SP1-es XP-re tudja felrakni. És ezért nem tudom használni az USB-met. Alaplapom MSI k7n2-delta-L -
lkalmi
csendes tag
üdv. nekem a 2k3- ommal olyan problémám van, hogy csak két hangszóró szól.
a hangkártya tesztelővel szól az összes hangszóró, de pl. winampal, media playerrel csak
két hangszóró. xp- nél frankón ment minden.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Microsoft Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest