- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui76
őstag
Radik
bekötve_próba
Nem tudom mennyire jön át a képen de nagyon sűrű , alig látni áta hűtőn.[ Szerkesztve ]
www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
válasz jozef72 #16391 üzenetére
A lamella tiszta . ( a korszerű autókban a pollenszűrő miatt nem tud ide kosz kerülni)
Egyik oldalra szívón egy 14-es ventit raktam , az még érzésre mozgat vmit, a másik oldalra fújón tettem ott csak torlódik , de nem jut át. Két 12-es fedné be a felületet , de én azt gondoltam ha két 14-es lenne az ellentétes oldalakon akkor lenne egy pici közös szakasz is ahol egymást erősítenék.www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
Hát nem akar ez összejönni !
Érzésre jól terjed a radin a hő, de annyira sűrű a lamellázata hogy a venti nem képes rendesen
átfújni , és így nem tud hatásfokot kifejteni. Barmoljam át pár nagyobb réssel(pl az ablaktörlő gumi feszítésére szolgáló acél szállal) , vagy dobjam kukába inkább !?www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
válasz jones965 #16343 üzenetére
Ezeket nem értem , miért jó egy ilyen nagy rendszer ha az ezer venti akkora zaj hogy pont
semmi értelme ? - gondolom ez csak a hú nézzétek miatt van?
(persze lehet lemaradtam a korban - régen mintha a kis zaj miatt csinálták volna a vizes rendszereket...)www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
Hát a víz már kering (radi még csak a gép mellett) , de két venti kell rá mert egy 12-es csak a felét takarta be.
Így meg a fele meleg (hűtetlen) marad , és sűrű a lamellázaton magától nem fog átjutni a levegő.
Arra gondoltam a ház oldalán lesz , csak nem tudom még bentről befelé szívva lenne jobb a ventiknek/gépnek?www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
Lehet inkább a gányolás topikban kéne kérdeznem
Szóval jelenleg egy legolcsóbb kompakt cpu hűtő van a gépben a szokásos hűtővel kb 12-csm-es venti befedi, most hozzám került egy peugeot 308 belső fűtés radiátor. Gusztusos kb legálább 20x20-as alu hűtő.
Érdemes próbálkoznom az átépítésével ?
Ha nem elég az eddig rendszer folyadék mennyisége , gondolom ne vizet tegyek hozzá hanem
esetleg autós fagyálló is megteszi (autós témában dolgozok)?www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
Épp lomizás van a környékünkön és ki kéne dobnom egy hűtőt .
Lehet hogy a hátulján levő csőrendszer nem is réz hanem acél cső ?!
Agyaltam rajt hogy vmit kezdhetnék vele , de megkaparva nem sárga...www.kezmuveskeramia.hu
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest