Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Ez így most már értem köszönöm mindenkinek !
-
jbauer05
tag
Bocsánat a bénaságomért de ebbe hogy fűzzem bele amit írtatok? Mert most jelenleg így néz ki ha lenyomom a buttont és működik, de kellene bele az amit írtatok de egyszerűen nem megy a belefűzés.
if (radioButton2.Checked)
{
double befogo = Math.Sqrt(Math.Pow(double.Parse(textBox4.Text), 2) - (Math.Pow(double.Parse(textBox3.Text), 2)));
richTextBox2.Text = "A hiányzó Befogó oldalnak a hossza = " + befogo.ToString();
} -
jbauer05
tag
Köszönöm mindkettőtöknek mindjárt kipróbálom.
-
jbauer05
tag
Üdv mindenkinek,
Új vagyok a C# világában mert csak most kezdtem tanulni a nyelvet. Egy kérdésem lenne. Egy form applikációról lenne szó, ami egy egyszerű számítási program, ami áll két textboxból, két radiobuttonből és egy butonból meg egy richtextboxból.
Azt akarom elérni, hogyha lenyomok, egy buttont akkor ellenőrizze, hogy a radiobuttonXX be van e "pipálva" ás ha igen akkor ellenőrizze, hogy a textboxXX kisebb-e a textboxyy-nál és ha kisebb akkor végezze el a számítást amit megadtam neki de ha nem akkor írja ki egy messageboxban, hogy gáz van. Azt sikerült megadni neki feltételben, hogy ellenőrizze a radiobuttont (radiobutton.checked) és csinálja meg a számítást, de azt sajnos nem sikerült megadnom neki, hogy ellenőrizze, hogy a textboxXX kisebb-e a textboxyy-nál.
Valaki segítene ebben? Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest