Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt13
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Legközelebb akkor válaszolj csak, ha építő jellegű hozzászólásod van! Köszönöm.
-
zsolt13
csendes tag
Először is köszi a választ.
Hogy jobban megértsd a problémámat:
A programom lényegében nem tesz többet, mint adatokat kér le egy MSSQL szervertől és ezeket különböző formátumokban (gridview, map, stb) megjeleníti adott esetben módosítja, mondjuk a felhasználók adatait. Ehhez a lekérdezéseket LINQ-val írtam meg, ami működik is szépen, de a konzulensem leszúrt, hogy nem használtam repository-t és DI-t.Ebbe kellene valahogy beleokoskodni ezt a két technikát, mivel szeretnék látni a szakdolgozatomban.... -
zsolt13
csendes tag
Sziasztok!
C# winform appomban repository patternt és dependeny injectiont kéne használnom, de lövésem sincs, hogy ezek mire jók pontosan. Ha valaki egy példán keresztül elmagyarázná, hogyan álljak neki és mire kell odafigyelni nagy segítség lenne, amiket eddig találtam keresgélés közben, vagy példa, vagy magyarázat hiányzott...
Zsé
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest