Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
De ha jól sejtem akkor még néha dobhat a tömbe bele 2 ugyan olyan számot ugye?Mert ahogy írtad én először a Thread.Sleep(100)-ra állítottam és egy pár kattintás után beugrott 2 db egyforma szám.
Most 50-re állítottam és próbálkozok vele, de eddig nem volt egyforma.
Teljesen kezdő vagyok ebben a programozásban, úgy hogy lehet hülyeséget írok, de szerintem, amit előtted írtak ez a feltételes lenne a legtökéletesebb,mert akkor mindig végig vizsgálná a tömböt, de az a gond,hogy én azt nem tudom megcsinálni,mert ugye gyenge vagyok hozzá.
Ez az egész egy próbaprogram akarna lenni egy lottós szám generálásához, Form-al és Button-al.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest