Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erősítő, hangfalak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Valami baja van a tápomnak
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- E-book olvasók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
sziasztok ismét
az érdekelne, hogy miként tudom rendeltetésszerűen használni a savefiledialog-ot?olvasgattam róla sokmindent,de valahogy mindig a lényegi rész maradt ki így alig értem miről szól a működése
annyit sejtek, hogy jó,ha lerakok hozzá a formra egy savefiledialog1-et mondjuk. (nem tudom,hogy ez feltétlenül szükséges-e,elképzelhetőnek tartom
) aztán létrehozok egy változót mondjuksavefiledialog a = new savefiledialog();
aztán a tanár a kiadott anyagban dialogresultot emlegetett, gondolom így kell neki egy dialogresult típusú változó is,de ez nem feltétlenül szükséges, ha jól láttam a leírásokban. no, az érdekelne, hogy ahhoz, hogy általam megadott fájl-ba az kerüljön, amit én szeretnék, és hogy egyáltalán lementődjön, mit kellene tennem?ha valaki útbaigazítana megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
annyit sejtek, hogy jó,ha lerakok hozzá a formra egy savefiledialog1-et mondjuk. (nem tudom,hogy ez feltétlenül szükséges-e,elképzelhetőnek tartom
) aztán létrehozok egy változót mondjuk