- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumbi0
csendes tag
Hogyan tudom megincsálni, hogy amelyik ablak fölé viszem az egeret, annak a széleit körbe rajzolja egy vonallal.
Ilyenkor nem az ablak belsejére a gondolok, hanem a bordáira a device context-re. Egy olyan megoldásra lenne szükségem, ami működik Win 7 alatt is.
Eddig egy ilyenem van, de valamiért nem akar működni Win 7 alatt, viszont XP alatt meg igen.IntPtr hwnd = GetWindowUnderCursor();
IntPtr hDC = Win32Api.GetWindowDC(hwnd);
Win32Api.Rect rc = new Win32Api.Rect();
Win32Api.GetWindowRect(hwnd, ref rc);
using (Pen pen = new Pen(Color.Red, 3))
{
using (Graphics g = Graphics.FromHdc(hDC))
{
g.DrawRectangle(pen, 0, 0, rc.Width, rc.Height); //g.DrawRectangle(pen, 9, 30, rc2.Width - 19, rc2.Height - 40);
}
}
//Win32Api.ReleaseDC(hwnd, hDC);Ahogy látszik próbáltam, nem a device contextre rajzolni, hanem a client arenába ezért beljebb vettem az értékeket és oda simán bele rajzol. Viszont ha a device contextre, akarom, hogy rajzolja ki a vonalakat, akkor nem hajlandó megcsinálni, minhta alá rajzol vagy rá se rajzolná nem tudom.
Próbáltam RelesaeDC-vel és nélkül is, de egyik se segített.
Nagyon örülnék egy kis segítségnek mert nem igazán tudok tovább jutni és fontos lenne!
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest