- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumbi0
csendes tag
Hogyan tudom megincsálni, hogy amelyik ablak fölé viszem az egeret, annak a széleit körbe rajzolja egy vonallal.
Ilyenkor nem az ablak belsejére a gondolok, hanem a bordáira a device context-re. Egy olyan megoldásra lenne szükségem, ami működik Win 7 alatt is.
Eddig egy ilyenem van, de valamiért nem akar működni Win 7 alatt, viszont XP alatt meg igen.IntPtr hwnd = GetWindowUnderCursor();
IntPtr hDC = Win32Api.GetWindowDC(hwnd);
Win32Api.Rect rc = new Win32Api.Rect();
Win32Api.GetWindowRect(hwnd, ref rc);
using (Pen pen = new Pen(Color.Red, 3))
{
using (Graphics g = Graphics.FromHdc(hDC))
{
g.DrawRectangle(pen, 0, 0, rc.Width, rc.Height); //g.DrawRectangle(pen, 9, 30, rc2.Width - 19, rc2.Height - 40);
}
}
//Win32Api.ReleaseDC(hwnd, hDC);Ahogy látszik próbáltam, nem a device contextre rajzolni, hanem a client arenába ezért beljebb vettem az értékeket és oda simán bele rajzol. Viszont ha a device contextre, akarom, hogy rajzolja ki a vonalakat, akkor nem hajlandó megcsinálni, minhta alá rajzol vagy rá se rajzolná nem tudom.
Próbáltam RelesaeDC-vel és nélkül is, de egyik se segített.
Nagyon örülnék egy kis segítségnek mert nem igazán tudok tovább jutni és fontos lenne!
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest