- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
odaig jutottam el, hogy van egy clear gomb, ami minden fieldet kitöröl, azaz empty stringet helyez a fieldbe es a form betöltödesekor is vegig ''empty stringeli'' a fieldeket. ez viszont felvetett egy ujabb problemat: ha kitörlöm egy field tartalmat nem a clear gombbal, akkor annak tartalma nem empty string lesz es igy befolyasolja a keresest is. a megoldas valami olyan lenne, ha lehetne ellenörizni, hogy a fieldben most empty string van-e vagy abszolut semmi (is null). A gaz az, hogy az (if fieldname.value is null) ''object required'' hibaüzivel leall... van erre valami megoldas? csak kell lennie...
-
PWR
aktív tag
SEGICCSEEEG!!!
haat szivok! Problem: access 200-ben csinaltam egy query form-ot. mikor a luzer a Query gombra kattint, szerentem leellenörizni, hogy legalabb egy search criteria meg lett-e adva. Ezt ugy neznem meg, hogy if fieldname.value = 0 then stb. De nem müxik, valahogy a VB mashogy ertelmezi az üres mezöt mint en! Alapertelmezett erteknek megadtam a fieldbe ''emty string''-et, Null-t, nem megy! ugyse, hogy if fieldname.value is null. Pliiz HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest