- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
borob
tag
hmm, gyorsan és röviden megpróbálom felvázolni a szituációt: egyik napról a másikra gépemen megszűnt létezni a net + hálókapcsolat. Két gép van itthon, routerrel megosztva, mindkettőn tűzfal (egymás számára engedélyezett kapcsolattal ofkóz) + vírusírtó, mégis a másik gépen semmi gáz a nettel (most is onnan nyomom). Mondjuk lehet, hogy az volt a prob, hogy én gépemen október végi volt a vírusdef, de nemtom... Szal lényeg, hogyha bemegyek hálókapcsolatokhoz a zixpében és ott az állapotnál megnézem, akkor csak azt látom, hogy a router mióta van fenn neten, de a küldött, fogadott bájtokat nem éri el, szal nekem úgy tűnik, mintha blokkolva lenne a forgalom... Kipróbáztam már mindent, másik kábel, átraktam másik helyre routeren, stb... Beállításokat szana meg széjjel csekkoltam vagy 100x, szal kicsit kivagyok. Közben beszéltem egy barátommal, akivel ugyanez törpént, már majdnem vissza akarta vinni routerét, hogy miaf... Aztán arra jutott, hogy biztos vmi vírus, blabla, leformázta gépét és tökéletesen működik (Neki nem volt semmilyen tűzfal vagy vírusírtó). Tegnap meg egyik oszitársamnál jelentkezett ugyanez az eccercsak nincs net dolog... Nála sincs semmilyen vírusírtó... Szal ezekután már kezdek kicsit én is a vírus dolog felé hajlani, de ilyenről még csak nem is hallottam... norton nem talált semmit... Tom, hogy az kaki, szal, ha mondanátok vmi olyan progit, ami a legtöbb cumót megtalálja vagy esetleg vmi tipp, hogy miez + hogy kéne leszedni... Szal azt megköszönném

Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest