- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS ROG Ally
- HP notebook topic
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
salli
csendes tag
sziasztok!nagyon fontos kérdésem lenne hozzátok most vettem egy új gépet a dvd író samsung sh-s182d, és nem olvas másolt dvd-t és a sajátgép menüben dvd ram-ként ismeri el légyszi segítsetek köszi!
-
sonic26
csendes tag
Sziasztok.
Lene egy kérdésem. Vistához van már daemontools? -
Ragranor
csendes tag
Hali !
Elárulhatnád a megoldást , mert én még mindig itt tartok ! PLS !!!
Mivel lehet visszaállítani vagy eltávolítani a virtuális meghajtót ha levállik a létrehozó programról ?
(ez előfordult már nálam a Daemon-al ás az Alcohol-al is)
A levált meghajtó átkerül a Fizikai meghajtókhoz és nem tudom eltávolítani még a eszközkezelőböl se mert minden induláskor újra települ .
Ha a programokat újra akarom telepíteni a befejezés elött blokkolja az XP és adatvédelemre hivatkozva leáll.
(Hibát ez okozza scsiport.sys)
XP javítása sem segít .
Eddig a VIAHyperion4in1 értem el a legtöbbet mert legalább most felment az Alcohol újra és van virtuális meghajtóm de a kóbor virtuális DVD/CD még itt csücsül!
Ha valakinek van ötlete légyszíves ossza meg velem !!!
THX !!! Előre is !!! -
MasOyama
őstag
Nekem is ez a bajom. Harvereknél hiába törlöm le a drivert , újraindítás után vissza rakja.
-
PPeter
addikt
Ne a meghajtót tiltsd le, hanem a virtuális host adaptert, virtuális SCSI kártyát, amin lóg a virtuális drive. Illetve egyes ilyen programok külön eltávolítási opciót rendelnek a Programok hozzádaása/eltávolítása szekcióban a virtuális meghajtókat létrehozó, kezelő programkomponenshez, valamint van olyan is, ami szolgltatásként (service) ül be a rendszerbe. Ez utóbbi mélyebben, a Computer management (Kezelés) alatt ellenőrizhető, kontrollálható. Utolsó jótanács: ezért kell megválogatni, milyen programot és miért (nem) érdemes feltenni ész nélkül.
[Szerkesztve] -
LKW
aktív tag
Ugylátom, ez egy közös Átok. Megoldás ? Hát nincs senki ?
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Nekem is pont ez a gondom...
Most már 2 virtuális meghajtót tiltottam le és akkor sem tudok felrakni alcoholt, vagy daemon toolst...
Csak a virtuális clondrive fut, de az elég karcsú. Nem jó mindenhez....HELP
Valaki segítsen, hogyan lehet virtuális meghajtókat eltüntetni a rendszerből, hogy lehessen megint ilyen progikat feltenni...
THANX -
Anki
csendes tag
Hello!
Tudna valaki segítséget adni abban hogyan tüntethetném el a virtuális meghajtóimat?
Történt ugyanis, hogy az alcohol egy újabb verziójának telepítésekor (a régit először levettem) nem ismerte fel a meglévő virt meghajtót és nem is kezeli. A régebbi verziót pedig nem engedi újból feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged