- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtualbandi
csendes tag
nos, most, hogy végre elkezdhettem vele normálisan játszani (
) újabb kérdéseim lennének 
Mégpedig: hogy lehet az, hogy volt még kajám, igaz eléggé kevés, de arra mégis elég, hogy ne haljanak éhen, erre mégis meghalt az egyik, s most ott van a csontváza a bokortól nem messze... azzal amúgy mi lesz? az ott fog maradni? nem akarják azt elásni vagy valami, mittudomén? vagy majd ha felfejlődök annyira, hogy lesz spiritualitás is, akkor fogják csak elásni majd? addig ottmarad, vagy mi? nem lehetne azzal csinálni valamit? kissé lehangoló, hogy ott fekszik egy csontváz. de még ráadásul nem is a legöregebb (42) halt meg, hanem csak 34 éves volt.
Ja, meg az kicsit idegesítő, hogy mivel most még eléggé az elején vagyok, s már a bokron nincsen több gyümölcs, így csak a gombák vannak, és csak a kölykök tudják összeszedni, nekem meg folyton ugrálnom kell a képernyőm össze-vissza, hogy megtaláljam, ha előtűnik egy véletlenül. A kölykök úgyse csinálnak semmit, igazán összeszedhetnék akkor legalább már, ha van egy valahol
hehe 
na mindegy, ez csak poén volt, ami igazán érdekel az az amit leírtam az elején, tehát ez a halálos dolog, meg, hogy mi lesz a csontvázzal
valaki mondja már meg plíííz

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) újabb kérdéseim lennének