Hirdetés
- Mini PC
- Apple MacBook
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Objektívek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
balu_gsm
csendes tag
A [L]http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/[/L] címen találtok egy progit, amivel lehet virtuális floppy-t csinálni.
Image filet pedig a [L]http://www.winimage.com[/L] címről lehet leszedni.
Nekem ment egy-két progival, de azok újabb verzióival 2001, 2002 már nem.
Ha valaki tud még ilyen progiról légyszi írja meg hátha azzal majd megy.
Kulcslemezt is lehet másolni a GRDUW nevű progival. Image filet is tud kezeni, majdnem jobban mint a winimage. -
salazol
őstag
subst, ramdrive.sys, lehet próbálkozni, de van egy rossz hírem.
A legtöbb kulcslemez attól kulcslemez, hogy nem másolható. Általában szándékosan elrontott a fájlszerkezete, azt ellenőrzi a program. A másolt változat (akárhová másolod) már javított szerkezettel lesz. Így igencsak megtörténhet, hogy nincs megoldás. -
azzio
aktív tag
Én is találkoztam olyan programmal, amit pl. csak lemezről lehetett futtatni, de nem volt nálam floppy, a program pedig a vinyón csücsült. A következő módszerhez folyamodtam:
1., Parancssor megnyit
2., subst b: c:programhelye és máris működött a dolog (ezt akár indítópultba is tehetitek)
A subst parancs egyébként egy tetszőleges könyvtár önálló meghajtóként való tükrözésére szolgál. -
randomly
csendes tag
Hello :-)
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Szintén notebook, szintén floppy nélkül.
Ami néha napján jól jönne.
rand -
balu_gsm
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot, de nincs benne floppy meghajtó.
Van egy program, kettős könyvelés és az meg csak kulcslemezről indul.
Ha valaki tud olyan programról, amivel lehet virtuális floppy meghajtót létrehozni, kérem segítsen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest