Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Könnyen elképzelhető, hogy a driver a hibás (szinte biztos). A 28.90-ről sokaknak van már rossz tapasztalata, én nem is ajánlom még senkinek. Inkább tedd fel a 28.32 (vagy hányas?) drivert, az újat, ami megkapta a Microsoft hitelesítését (WHQL). Abból van direkt 2000-es is, ami biztosan alaposan le lett tesztelve.
-
Superman
nagyúr
Van egy Leadtek Geforce2 Ultra kártyám. Telepítettem hozzá a 28.90 - es Detonátort és a képkezelés érezhetően lassabb lett. ez úgy értem, hogy a Windows alatt (Windows2000 Prof.), ha leteszek egy ablakot az asztalra, akkor érezhető ez a lassulás. Azelőtt még a 21.83 -as XP -re és 2000 - re optimalizált driver volt fenn és ilyen probléma nem volt. Nem igazán probléma ez, csak kicsit furcsa. Lehet ez attól, hogy ezeket a drivereket GeForce4 -re optimalizálták?
Aktív témák
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó AOC C24G2AE 23,6 ívelt gamer monitor garanciával
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest