Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H-Zol
őstag
(Akkor ugorj át rajta
)Egy csinos nő egy vidéki kocsmában odasétál a bárpulthoz és egy érzéki gesztussal odainti a csapost.
Mikor a csapos odaér, int hogy hajoljon közelebb, és míg játékosan az ujjával a szakállát babrálja, suttogva megkérdi:
- Te vagy itt a főnök?
- Nem - mondja a csapos.
- Kérlek hívd ide, beszélnem kell vele - suttogja a nő mialatt továbbra is kihívóan játszadozik a csapos szakállával.
- Sajnos nem tudom idehívni, segíthetek?
- Igen, át kéne adni neki egy üzenetet - mondja érzékien suttogva a fülébe, majd az ujjával végigsimítja az arcát és az ajkait, majd az ujjait finoman becsúsztatja a fickó tátott szájába.
A csaposnak leesik az álla, némán tűri a kényeztetést, majd végre nagyot nyelve megszólal:
- Milyen üzenetet?
- Mondd meg, hogy nincs papír és szappan a WC-ben. -
H-Zol
őstag
Ez így még jobb
Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút.
Az öreg felnéz az égre és így szól:
- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon?
A fiam és a felesége sose fogja magát túltenni ezen a hatalmas veszteségen.
Ekkor egy újabb hatalmas hullám kiveti a kisfiút a partra.
Az öreg felnéz az égre és így szól:
- Volt rajta egy kalap is! -
H-Zol
őstag
Így még jobb
Nyár van, és a második emeletről egy férfi nyakába hullik egy használt kotongumi.
Felháborodva néz fel. Látja, hogy csak egyetlen ablak van nyitva. Felveszi a pottyanatot, és becsenget a lakásba. Kijön egy idősebb úr.
- Mondja, kérem, ki tartózkodik abban a szobában, aminek az ablaka az utcára néz és nyitva van? – kérdezi.
- A lányom és a vőlegénye.
- Akkor tessék, itt van az unokája ! -
- Üdvözlöm, szeretnék kérni egy TCP viccet.
- Üdvözlöm, szeretne hallani egy TCP viccet?
- Igen, szeretnék hallani egy TCP viccet.
- Rendben, akkor mondok egy TCP viccet.
- Készen állok egy egy TCP viccre.
- Rendben, akkor mondani fogok egy TCP viccet. 10 másodperc hosszú, két szereplője van, nincs helyszíne, és csattanó van a végén.
- Értem, készen állok arra, hogy halljak egy 10 másodperc hosszú, kétszereplős, határozott helyszín nélküli, csattanóval lezárt TCP viccet.
- Sajnálom, a kapcsolat megszakadt időtúllépés miatt... szeretne hallani egy TCP viccet? -
H-Zol
őstag
Egy férfi közlekedési balaesetet okoz, és ügyvédhez fordul segítségért.
- Ha jól értem - mondja az ügyvéd -, azt kéne bebizonyítanunk, hogy a kerékpáros akit elgázolt, 120 km/h-s sebességgel száguldott át a kereszteződésen, és a macska ami ekkor szaladt át az úton, akkora volt, hogy akadályozta a látását... -
H-Zol
őstag
Nyuszika találkozik az erdőben a medvével, és így szól:
- Képzeld medve, tegnap találkoztam a diszkóban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk, és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: Nyuszikám, mindenem a tiéd! Medve hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni! -
H-Zol
őstag
A háború alatt egy orosz katona bevisz az óráshoz egy órát, ami megállt. Az órás nem tudja, hogy pusztán annyi a baja, hogy az orosz, nem ismerve a kezelését elfelejtette felhúzni, így kinyitja a hátulját, ahonnan kiesik egy döglött légy.
Az orosz felcsillanó tekintettel szemléli a legyet és megszólal:
- Á... masiniszta kaput! -
H-Zol
őstag
Így is jó
Az angol lord nézegeti az autókatalogust és elhatározza, hogy az lesz a jó autó, amit a leghosszabb gyártási időre vállalnak. Olvassa: Porsche - 2 hónap, Ferrari - 6 hónap, Rolls Royce - 1 év, Trabant - 5 év.
El is határozza, hogy a Trababnt lesz a nyerő, el is küld egy megrendelést gyárnak.
A titkárnő azonnal rohan az igazgatóhoz és újságolja:
- Igazgató Úr! Egy angol lord rendelt tőlünk kocsit!
Az igazgató azonnal kiadja az utasítást !!
- A kocsit azonnal, soron kívül elkészíteni, a legjobb minőségben, minden extrával felszerelve!
Két hét múlva egy konténerben meg is érkezik a Trabi a lordhoz. Kinyittatja a konténert, megnézi, majd így szól a komornyikjához:
- Na ez a német precizitás, James! Megrendltem tőlük a kocsit és amíg kész nem lesz, elküldték a makettjét.
-
Ezen besírtam, kösz! Vizuális típus vagyok, és láttam magam előtt a 32 nyugdíjast a sakktáblán.
Bemegy egy férfi a boltba. Ránéz az unott eladóra, és hirtelen fülig ér a szája:
- Hát nem ismer meg?
Eladó:
- Nem!
A férfi leveszi a kalapját:
- Még igy se?
- Nem!
Leveszi a szemüvegét:
- Még igy se?
- Nem, de most már árulja el ki maga!
- Hát én vagyok..... a vevő! -
macilaci78
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
- Mi a különbség Schwarzenegger és valaha közt?
- Schwarzenegger erősebb, mint valaha...Mert az, hogy Gödön van szobrod, vagy Szobon van gödröd, na az nem mindegy!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Ez sokszor megvan nekem is.

Előzőre egy másik verzió:Random ember: - Na, sziasztok, elmentem.
Én: -Mentsd.
És kapom a WTF? nézést.Hja, meg az állatok. Ott vannak az aranyosak, amiket becézünk, képzőkkel látunk el nyelvtanilag, pl macska, kecske, de ott vannak a nem aranyosak, azokat miért becézzük. Pl a polos. Majd akkor lesz poloska, ha aranyos lesz, mint a macska....

-
törölt tag
Fizikusok bújócskáznak. Einstein a hunyó, úgyhogy eltakarja a szemét és elkezd visszaszámolni.
A fizikusok meg elbújnak. Egyedül Newton nem talál egyetlen szabad helyet sem, így leül a földre és rajzol maga köré egy 1x1 méteres négyzetet.
Einstein persze azonnal megtalálja:
- Megvagy,Newton!
- Nem, nem, tévedsz! Én egy Newton vagyok egy négyzetméteren, úgyhogy tulajdonképpen Pascalt fogtad meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Horgász topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)