Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #17799 üzenetére
Bővült még a kinézettek listája az alábiakkal:
- Soundpeats Engine4
- Nothing Ear (a)
- Anker SoundCore Liberty 4 NC..annyiféle füles van már a piacon hogy konkrétan elveszek a választékban.
-
ridiculous
aktív tag
Realme Buds Air 2 Neo utódját keresem, ebben lenne szükségem segítségre.
Kialakításban valami hasonlót szeretnék.
Fő szempont zenehallgatás, lényeg lenne az hogy a Realme - nél Bass Boost+ funkcióval használtam és hogy az újnál is legyen ilyen/hasonló funkció vagy alapból jó tolakodó mélyekkel rendelkezzen.
Mikrofon egyáltalán nem lényeg h legyen/jó legyen.
~30.000FT - ig várnék ajánlásokat.
Amit eddig néztem:
- Realme Buds Air 3 Neo (itt a kialakítás kicsit már más mint a 2 - nél ami visszatart)
- JBL Tune Buds -
ridiculous
aktív tag
Lehet nem ide való a kérdés de felteszem..
Szeretném PC - hez is használni a fülesem (realme Buds Air 2 Neo) ..
..van valami ajánlott típus BT adapterből vagy mindegy milyen? -
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #9675 üzenetére
Na megjött a realme Buds Air 2 Neo.
Őszintén nem vártam hogy ennyire jó a hangzása, a hangereje és a basszusa is tökéletes.
Mikrofonját meg a többi dolgot még nem volt alkalmam kipróbálni.JamesFinn
Abban tudnál segíteni hogy a realme Link appot hogy tudom sötétre varázsolni?
Telefonom alapból dark mode - on van, appban meg sehol nem találok ilyen lehetőséget. -
ridiculous
aktív tag
Köszönöm! Megosztom majd a vele kapcsolatos tapasztalataim!
JamesFinn
Azt olvastam hogy nem lehet a fülesen állítani a hangerőt, nekem az nem tré.
Amit még negatívumnak tüntetnek fel az a mikrofonja, de nekem az sem prioritás.
Lényeg hogy ne legyen halk meg azért legyen egy kis mély is. -
ridiculous
aktív tag
Árban a duplája az általad említett füles, annyira nem létszükséglet a mély.
..kicsit utánanéztem a realme Buds Air 2 Neo - nak, elég jókat írnak/mondanak róla, szóval lerendeltem.
Ha valakit érdekel akkor majd leírom vele kapcsolatban a tapasztalataimat. -
ridiculous
aktív tag
A két füles közül melyik az ajánlottabb?
Főleg zenehallgatásra lenne használva, pozitívum lenne ha a mély hangokkal jó barátságba lenne. | a realme - nél láttam valami Bass Boost+ cuccost, nem tudom az mennyire hatékony -
ridiculous
aktív tag
válasz
racskobalazs #9134 üzenetére
Láttam hogy előző hozzászólásodban ajánlottad ezt a fülest, de ha nem akar a fülbe maradni inkább nézelődök tovább.
..amúgy egyik fülesemnél nekem megoldotta hogy kisebb gumiharangot tettem rá mert a gyári túl nagy volt és kinyomta a fülemből magát egy picit minden lépésnél és folyamatosan igazítani kellett.
#9130 patomi
Erről a fülesről van bármi tapasztalatod? (realme Buds Air 2 Neo)
Ezt a formát keresem pont, eddig az Oppo Enco Buds felé hajlok de érdekelnének alternatívák. -
ridiculous
aktív tag
Sziasztok!
A napokban tervezek venni egy wireless fülest, ehhez kellene egy kis segítség.
Jelenleg a Samsung Galaxy S10 Plus - hoz kapott gyári fülest használom ami hangzásban és kialakításban teljesen megfelel. ( az utódja is ezzel a készülékkel lesz használva )
Leginkább zenehallgatásra használnám, főképp edzés közben.Szóval eddig ezt a 2 típust néztem ki:
- JBL Wave 200TWS
- Oppo Enco BudsEzekkel a típusokkal esetleg van valakinek tapasztalata vagy bármi infója hogy ajánlottak-e?
Árban 20.000HUF - ig szeretném megtalálni a számomra megfelelőt és nem hátrány ha a Telekom is forgalmazza.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- RAM topik
- További aktív témák...
- Canon LBP631CW színes lézernyomtató
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
- Magyar garanciás Samsung Odessey G7 4K IPS 32 colos gamer monitor Beszámítás OK
- Samsung 2,5" Notebook HDD 1Tb eladó
- Sony PlayStation4 Slim 1Tb 2 kontrollerrel ajándék Uncharted Collection (1-2-3) játékkal eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest