- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
" ... megjelent a Hang- video- játék vezérlők között ... "
Vagyis ez egy hangkártyába oltott bluetooth-os adó. Innentől kezdve viszont biztos, hogy hangerő szinkron. "Headset módban" próbáltad? Arra gondolok, hogy tudod-e a bt. fülesed mondjuk egy akármilyen call-ban használni vele?
Ez is érdekes, hogy különböző szintű késleltetést tapasztalsz analóg és digitális forrás esetén.#6197 RazoR
Kérdezd meg Shaza-t, hátha vett egyet. Egyszer járt itt, feltette a kérdését és többet nem láttukEgyébként neki is írtam, hogy a TheVR-os Pisti tesztelte. Szerintem jó cucc pláne, hogy gamer TWS vonalon nincs is nagyon más
-
Az utolsó mondaton pontosítanék az újabb kísérletek után, mert azt elkapkodtam: kb. fél-egy perc után az eszköz (meg a füles) vélhetően módot váltanak, mert ebben a felállásban is szinte eltűnik a késleltetés, talán egy nagyon pici marad, ha nagyon nézem, de akár az is lehet a TV adónál is.
És ami még lemaradt: sokkal-sokkal nagyobb a bt hatótáv! Ez az unalmas webes konferenciák/értekezletek alatt hasznos, amikor nyugodtan tudok császkálni a lakásban. Az Orico hamar elvesztette a jelet, ezzel a lakás legvégében is OK.
Szóval számomra megérte az árát.[ Szerkesztve ]
-
Az a furcsa, hogy nálam nem panaszkodnak folyamatos alapzajra. Csak akkor jelentkezik, amikor a másik fél beszél. Ha én beszélek, akkor tisztán, zajmentesen hallanak. És csak a bal oldali fülesnél jelentkezik (egyszerre csak egy fülest használok, mert a jobb fülemre gyakorlatilag süket vagyok).
[ Szerkesztve ]
-
-
Igazatok volt...
Most jött meg, és micro-USB-s.
Egy unboxing videóban látt a Type-C verziót, azt persze nem említették, hogy képesek voltak ebből is több verziót kiadni. Én mindenesetre törvényileg tiltalám az ilyesmit, nem is értem miért nem foglalkozik az EU azzal, hogy a polgárait ne csessze át minduntalan valami sóher ázsiai banda...Shit happens. Size matters. Time flies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest