- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Használom játékra, de csakis kizárólag vezetékesen. Egyszer véletlenül elfelejtettem, hogy BT-n vagyok és indítottam egy FPS játékot. Határozottan alkalmatlan.
Egy másik alkalommal kipróbáltam Heroes III-ra, de még ott is zavart a késés , szerencsére videóknál kompenzál a rendszer.
Q35-höz mikrofonos TRRS kábelt adtak szerencsére, plusz működik az EQ is, így simán megy játékkal szerencsére. Q30aknál, kivéve a legrégebbieknél a DAC kikapcsol vezetékes mód esetén, ezért küldtem vissza anno egyet a gyártónak.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Hú, hát én nagyon el vagyok ájulva tőle.
Én sem vagyok vájt fülű és ez azelső fejhallgatóm (a pántos headset-et nem számolom).
Nekem nagyon tetszik a hagzása, én sem állítottam még át a hangszíneket. Egyébként a az alapokon kívül tudsz kézzel is beállítani hangszínt.
Szerintem nagyon jó a zajszűrése és atom király, hogy egy külön gomb van neki a fejhallgatón. Mint kiderült erre nekem szükségem van. Más bellítás kell ha egyedül ülök csendben, más mikor úgy kell vele beszélne, hogy mindenki itt karattyol körülöttem az irodában.
Az akksiban bíztam, hogy azért egy napot kibír bekapcsolva. Nos, múlt csütörtökön jött meg a cucc, gyorsan feltöltöttem és azóta most áll 60%-on
Jó, nem végig zene, de standby napi 12 óra, telefonálások, és közepes mennyiségű zene. Szóval nem hajtottam szét, de azért használtam.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
68 Euro volt
Én is szemeztem a Q20-szal is, de YT-n nézett vélemények, összehasonlítások miatt inkább rá szántam. Sokáig meg lesz, nem célom váltogatni. Akkor meg legyen fullos az én felfogásomban.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
Gzula[HUN]
addikt
A vezeték nélküli verziója tetszett (a "sima" Cloud II-es). A vezeték nélküli hangja állítólag ugyanolyan, bár árukereső véleményei között több panasz is volt alapzajra. Szerintem nagyon jó ez az akciós ár érte. Nem csak az OneOdio Pro-C-hez viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gzula[HUN]
addikt
Ide csak átugrottam a nagy fejhallgatós topikból. Ott is csak max középszerű vagyok a nagyágyúkhoz képest. Itt azért jobban értenek a srácok a vezeték nélküli fejesekhez, csak most más dolguk lehet, mert eléggé kihalt a tocsik. Gondoltam besegítek.
Alapvetően audiofil se kellene legyek, mert jobban szeretem a kissé mélyebbre hangolt fejeseket, nem a lináris vonalat követem.
Nagy vonalakban, ha mélyebbre hangolt cuccot akarnék magamnak, akkor a Sony xm3-4-5 vonalon keresgélnék, már csak azért, mert van itthon MDR-1A meg 1am2. Meg úgy alapvetően Sony
buzibolond vagyok. (Igen, ott legalul egy OneOdio Pro-50-es párna látható ) Esetleg M50XBT (a régebbi). Ha lineárisabbat szeretnék (én inkább nem), akkor meg sok jót hallottam az Audio Technica SR50BT-ről.Soundcore Q20-30 szerintem nagyjából ugyanazt a minőséget adja, mint az OneOdio A10, A30. Szóba került még mostanában a 1More Sonoflow is, akciósan 80$ valaki már talált. Biztos van még ezer meg 1 jó fejes ebben az árkategóriában, ezek között szerintem olyan eszeveszett különbség nincs. Ezt még úgy is le merem írni, hogy többet nem hallottam közülük.
Az alsó polcos OneOdio-k (Pro-C és társai) annó inkább ár/érték arányban jeleskedtek. 3 éve ilyen 10ezer FT környékén hozzá lehetett jutni. A Pro-50-es (tudom, hogy vezetékes) kb. 8ezer Ft volt, és hozta az akkor 15-20ezres fejesek szintjét. 1-2 fórumtárssal szénné tunningoltuk, stb. Aztán hirtelen duplája lett az áruk. Jött rájuk a VÁM, aztán az infláció, bla bla bla. Csodát nem kell várni tőlük, de ár/érték arányban megint ezek jönne elsőnek szembe. Ugyanannyi pénzért megint többet kapsz egy OneOdiotól, mint mondjuk ugyanannyiért (mondjuk 20ezer HUF alatt) egy nevesebb márkától, ami már recseg, ha 3. alkalommal rakod a fejedre (kis túlzással). Csak annyival drágábbak lettek, hogy már nem minden esetben érdemes azonnal lecsapni rájuk, érdemes már a kínaiaknál is akciókat figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
Korábban a DPD hozta, utána meg az Express One. A Monitor 60-asamra úgy emlékszem, hogy majd 1 hónapot vártam, de az még oneodio.de oldalról volt. Az meg is szűnt. Utána volt 8 nap, majd 14 (karácsony közbe szólt), majd 3 nap (ez lengyel raktárról volt). Az volt az A10-es. Mostanában nem rendelek tőlük, mert inkább magasabb árkategóriában kísérletezek. Már amikor futja rá, és inkább vezetékes fejeseket.
#6834-Maci-: Jól látod, az egy vezetékes cucc. A Pro-50-es "budget" változata. Gagyibb dobozban küldik, meg más a színkombináció.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Nekem is eddig az jött le hogy a Pro C az egyik ajánlott. A párna tényleg kérdéses. Én várok 11.11-ér talán meg olcsóbb is lesz ahogy felvetettem.
Amúgy azt nem értem hogyan került ide bele a 10-es és az 50-es amikor a te kérdésedre Vezetéknélkülire irányult.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
Hirtelen nem tudom melyik "vezetékes" verzióra gondolsz. A Pro-10-es párnája nekem annyira nem jött be. Kipróbálás szintjén volt nálam, ajándékba adtam. Úgy adtam át, hogy egy ilyen párnát rendeltem rá a gyári helyett. Azzal nem változik sokat a hangja, de nyáron se izzadsz bele. Nem random rendeltem, már ki volt próbálva milyen párnával jó, vagy nem.
A Pro-50-esé meg egy magasabb árkategóriában is simán megállja a helyét. Nekem volt már máson is, meg lesz is.
Ja, egyikkel se süketszoba. Szigetel, de nem túlzottan.[ Szerkesztve ]
-
-
-
MadKet
tag
Esetleg valaki másnak van Soundcore Q20+ tapasztalata tv-n meg pc-n, filmezésre + játékra használva?
Ez a kodek kérdés elkezdett kicsit foglalkoztatni. A tv egy Philips 55OLED806, amit kiprobáltam a meglevő Edifier X5-el, ami nyilván más élmény mert "csak" agybadugós, viszont rendelkezik SBC, AAC, aptX kodekkel. De elég gyengén szól, olyan erőtlen a hangja. Kellene installálni valamit esetleg a tv-re pluszban?
Azért jól gondolom hogy egy normális fejhallgatóval sokkal jobb élményre lehet számítani? Még mindig probálom kitalálni hogy kell-e nekem a bluetooth ami kényelemben nagyot dobna, vagy oldjam meg kábellel inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix RX 570 4GB OChttps://www.techpowerup.com/gpu-specs/asus-rog-strix-rx-570-gaming-oc.b4
- Eladó 3db 1600 mhz 4GB SK Hynix DDR3 RAM 1500FT/db
- Fanatec bazár (CSL DD QR2, F1 v2.5, CSL Pedal, QR2 Pro, v2 pedál, stb.)
- Super Mario Bros. Wonder Switch
- WACOM Intuos Blue tooth CTL-6100WLK + WACOM Pen&Touch CTL-661L M-es méretű rajztáblák + 1 tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest