- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Apple asztali gépek
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Gondolom a Pro-G lehet az a neonzöld. Ketten is vásároltak a környezetemben, egyik már legalább 2 éve megvan a gazdájának, és még működik, bár ritkán van használva. A másikról meg nem tudok semmit. Ár/érték arányban jó, 8-10ezerért nehezen kapsz jobb hangot.
A Pro szériához egyébként (nem a headsethet, hanem a 10-eshez, 30-ahoz meg az 50-eshez) 2 vezeték jár, az egyikre rá van biggyesztve egy gagyi mikrofon, ha az a kanóc be szokott x@rni, de a másik tűrhető minőségű. Alis ugreen meg hasonló cuccok is rosszabban alkalmasint. És cserélhető a vezeték, olyan használsz helyette, amilyet akarsz, nem kell egy vezetéktörés után kukázni a fejhallgatót.
De ezek itt ebben a fórumban OFF topik. -
Gzula[HUN]
addikt
Először is van lehetőség arra, hogy linket beszúrjál, és akkor nem lesz fél képernyőnyi a hozzászólás.
A panasonicot én hanyagolnám, bár az 520-as volt rajtam próbára, de kb. 3X állottottam a helyes pozícióba, mire már el kezdett lötyögni. Egy nagy rakás x@r a minősége. JBL-ből ugyanennek a vezetékes változata van az iroda társamnak, nem vagyok oda tőle, de szódával elmegy. SOK szódával.
A philipset nem ismerem, de valami ilyesmi Sony van az 2 kollégámnak is. Nem ájultam el tőle, de ár/értékben tűrhető. Én a Sony-t választanám.Ár/érték arányban az Oneodio Pro-C egyébként egy jó választás. Az se örök élet+6 év, vigyázni kell a határolójára, hogy ne törjön el, csak annyira szabad "tekergetni", amit enged, de ennyi pénzből ez ad legtöbbet. Meg a legkényelmesebb is. Ha zavar, hogy ilyen DJ stílusú, és lifeg a kagyló összevissza, akkor nem a te fejhallgatód lesz viszont.
Ezen kívül érdemes nézned még a Blizwolf meg az Edifier fejeseket.[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
A SONY kivételével mind felejtős és egyik sem zajszűrős. (a Sony-t nem ismerem, csak azért nem lövöm ki kapásból, a többi egy vödör szart sem ér)
Jabra, Logitech és hasonló irodai vonalon keresgélj, bár a 20k az erre a feladatra sajnos ellehetetleníti a küldetésed.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest