- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Jaja ismerem, anno még Cavill mesélt róla, gyülölte is, mocsok szar.
Neki is kellett Sup-hoz és Gerallt félmeztelen jeleneteihez.
Bárkit is fel lehet pumpálni minden löttyel, cak edző és szaki kérdése, de pont most láttam ezt, szóval ja, nincs értelme beszélni sem róla. -
TESCO-Zsömle
titán
Jackman nem használt szteroidot. Azokhoz a felvételekhez, amiken extra szálkásnak néz ki, egy régi -de nem veszélytelen- trükköt használtak. Állandó orvosi felügyelet alatt a napi folyadékbevitelt a normál érték többszörösére növelik, amjd miután a szervezet hozzászokik, hirtelen lecsökkentik azt. Ilyenkor a test szó szerinte dehidratálja magát, elérve ezzel az extra szikár kinézetet. Ez az állapot viszont csak rövid ideig tartható fent és nagyon kell vele vigyázni, mert simán belel lehet halni.
-
mhydas99
őstag
-
Chapel
addikt
Ne hidd egy pillanatra sem hogy Hugh és a többi nem használ szteroidot.
Ha megnézed a természetesen kigyúrt Radcliffet sztem simán hozná.
De mint ahogy a kolléga is írja fentebb, hogy nem érdekli (valahol logikus, azért dolgozott éveken át hogy levessen egy legendás alakot, valószínüleg az utolsó amit megint szeretne az egy ilyen szerep).
Elcseszni meg egy ekkora pozit, főleg nem akar egy színész sem.
Legalábbis a normálisabbja
CooLM@$TeR: Kösz az infót! -
TESCO-Zsömle
titán
-
CooLM@$TeR
tag
Pont a hét elején nyilatkozta Radcliffe, hogy nem érdekli a szerep.
-
Bad Pritt
félisten
Soha. Lelőtték, Monolithot bezárták.
-
mhydas99
őstag
Tevedsz kovetem ot. Nem tudtok ertelmezni mondatot?

Jo szinesz, sosem mondtam hogg rossz. Azt mondtam, hogy nem tud olyan izmos lenni, amit megkivan a szerep, max ruhaban. Nem alkalmas a teste a bulky tipushoz, Redcliffe vekony, szalkas alkat ami NEM jo a szerepre. Egerton pl. mar tudna izmot epiteni ugyanugy, mint Jackman, Hardy. Genetika.
Ettol fuggetlenul Redcliffe jo szinesz igen! -
AD4MINATOR
nagyúr
A Wonder Woman-os mikor jön? Ami a gyűrűk urás shadow of mordor vagy mi volt a neve utódja lett volna?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem is az. Ahogy Rachel Zegler se Hófehérke és Halle Bailey se Ariel...
-
Chapel
addikt
Ez azért is lehet mert nem követed a filmes/sorozatbeli pályafutását (nem leszólás, mindjárt mondom miért).
Mindent megtett, hogy levesse magáról, letett számtalan remek teljesen más alakítást. Tudnék jó párat mondani; valaahol egy hullát játszott az egész filmben és agyon dicsérték a kritikuson és a közönség is, de volt durva neonáci kitudja magát gyúrni ha kell, természetes masszív szakálla van, méretben megfel, ha rebootolni kell valakivel aki tolja 15-20 évig, remek választás, már csak pont azért is mert totálisan más mint Potter, de hozná, hidd el.
Ez itt Ő 3 éve a "The Miracle Workers" szériában, 4 évad és mind a négy más időben és helyen játszódiik, a szereplők ugyan azok a szerepek totál mások.
Ez után azért nem olyan nehéz bele látni Rozsomákot
-
mhydas99
őstag
Nem tudom, nekem tulsagosan osszemosodott Potterrel, nem szivesen latnam Wolverinekent, plusz szerintem a teste alkalmatlan a brutalis gyurasra. Genetika. Taronet ki lehet pattintani.
-
mhydas99
őstag
Eleg szar is volt Jack Reacherkent, sosem mondtam, hogy jo valasztas volt. Ritchson a legjobb.
-
zsolesz967
aktív tag
-
zsolesz967
aktív tag
-
mhydas99
őstag
Hugh Jackman volt az elso eloszereplos "Farkas" es igy o maradt meg bennunk.
De o NEM Rozsomak volt. Rozsomak, kopcos, alacsony, eros, allatias osztonokkel rendelkezo X-men. Ilyet szivesen latnek. Taron Egertont tippelik meg a szerepre, hozzateszem nagyon jo valasztas lenne. Majd elvalik. -
zsolesz967
aktív tag
-
mhydas99
őstag
Az eloszereplos verziohoz megkerhetnek Tom Cruiset hogy jatssza el. Elvegre torpe, gyorsan fut, hitelesen tud idegbeteg lenni es latszik rajta, hogy veteran...nem fiatal de na, en megneznem...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB FHD IPS 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest