Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaja ismerem, anno még Cavill mesélt róla, gyülölte is, mocsok szar.
Neki is kellett Sup-hoz és Gerallt félmeztelen jeleneteihez.
Bárkit is fel lehet pumpálni minden löttyel, cak edző és szaki kérdése, de pont most láttam ezt, szóval ja, nincs értelme beszélni sem róla. -
TESCO-Zsömle
titán
Jackman nem használt szteroidot. Azokhoz a felvételekhez, amiken extra szálkásnak néz ki, egy régi -de nem veszélytelen- trükköt használtak. Állandó orvosi felügyelet alatt a napi folyadékbevitelt a normál érték többszörösére növelik, amjd miután a szervezet hozzászokik, hirtelen lecsökkentik azt. Ilyenkor a test szó szerinte dehidratálja magát, elérve ezzel az extra szikár kinézetet. Ez az állapot viszont csak rövid ideig tartható fent és nagyon kell vele vigyázni, mert simán belel lehet halni.
-
Chapel
addikt
Ne hidd egy pillanatra sem hogy Hugh és a többi nem használ szteroidot.
Ha megnézed a természetesen kigyúrt Radcliffet sztem simán hozná.
De mint ahogy a kolléga is írja fentebb, hogy nem érdekli (valahol logikus, azért dolgozott éveken át hogy levessen egy legendás alakot, valószínüleg az utolsó amit megint szeretne az egy ilyen szerep).
Elcseszni meg egy ekkora pozit, főleg nem akar egy színész sem.
Legalábbis a normálisabbja
CooLM@$TeR: Kösz az infót! -
CooLM@$TeR
tag
Pont a hét elején nyilatkozta Radcliffe, hogy nem érdekli a szerep.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Soha. Lelőtték, Monolithot bezárták.
-
mhydas99
őstag
Tevedsz kovetem ot. Nem tudtok ertelmezni mondatot?

Jo szinesz, sosem mondtam hogg rossz. Azt mondtam, hogy nem tud olyan izmos lenni, amit megkivan a szerep, max ruhaban. Nem alkalmas a teste a bulky tipushoz, Redcliffe vekony, szalkas alkat ami NEM jo a szerepre. Egerton pl. mar tudna izmot epiteni ugyanugy, mint Jackman, Hardy. Genetika.
Ettol fuggetlenul Redcliffe jo szinesz igen! -
AD4MINATOR
nagyúr
A Wonder Woman-os mikor jön? Ami a gyűrűk urás shadow of mordor vagy mi volt a neve utódja lett volna?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nem is az. Ahogy Rachel Zegler se Hófehérke és Halle Bailey se Ariel...
-
Chapel
addikt
Ez azért is lehet mert nem követed a filmes/sorozatbeli pályafutását (nem leszólás, mindjárt mondom miért).
Mindent megtett, hogy levesse magáról, letett számtalan remek teljesen más alakítást. Tudnék jó párat mondani; valaahol egy hullát játszott az egész filmben és agyon dicsérték a kritikuson és a közönség is, de volt durva neonáci kitudja magát gyúrni ha kell, természetes masszív szakálla van, méretben megfel, ha rebootolni kell valakivel aki tolja 15-20 évig, remek választás, már csak pont azért is mert totálisan más mint Potter, de hozná, hidd el.
Ez itt Ő 3 éve a "The Miracle Workers" szériában, 4 évad és mind a négy más időben és helyen játszódiik, a szereplők ugyan azok a szerepek totál mások.
Ez után azért nem olyan nehéz bele látni Rozsomákot
-
mhydas99
őstag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nem tudom, nekem tulsagosan osszemosodott Potterrel, nem szivesen latnam Wolverinekent, plusz szerintem a teste alkalmatlan a brutalis gyurasra. Genetika. Taronet ki lehet pattintani.
-
mhydas99
őstag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Eleg szar is volt Jack Reacherkent, sosem mondtam, hogy jo valasztas volt. Ritchson a legjobb.
-
mhydas99
őstag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Hugh Jackman volt az elso eloszereplos "Farkas" es igy o maradt meg bennunk.
De o NEM Rozsomak volt. Rozsomak, kopcos, alacsony, eros, allatias osztonokkel rendelkezo X-men. Ilyet szivesen latnek. Taron Egertont tippelik meg a szerepre, hozzateszem nagyon jo valasztas lenne. Majd elvalik. -
mhydas99
őstag
Az eloszereplos verziohoz megkerhetnek Tom Cruiset hogy jatssza el. Elvegre torpe, gyorsan fut, hitelesen tud idegbeteg lenni es latszik rajta, hogy veteran...nem fiatal de na, en megneznem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest