Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tlac #32 üzenetére

Nem azt írtam, hogy nincs ps2-es emulátor, csak hogy még mindig vannak komoly teljesítménybeli kilengései.

"sony-nak is van ps2-es emulátora"
    Annyira nem is volt jó, mint az első szériás PS3 (aminek dedikálat Motion Engine-je volt). Meg ha jól tudom, a PS4-nél csak bizonyos játékokat emuláltak vele [link] , míg a PS3-nál egy általános emulálás volt.

hapakj: RISC volt, ami még most is él és virul (XBOX360 és a PS3 is erre épült). A Rosetta 2 jónak számít, de vannak limitációi. Vicces olvasni redditen, amikor valami fityula alkalmazás megfekteti a rendszert, mert nem tökéletes az emuláció.

.LnB: Én még mindig nem tudom megbocsájtani a RockStarnak, hogy így elb4szták a VC-SA remaket. Hihetetlen, hogy így bántak ezzel a két címmel, amelyek felrakták őket a térképre.. Pedig ott már eleve megvolt az x86-os port, "csak" a grafikai motort kellett volna updatelni, meg újra licencelni az eredeti, még PS2-ön kiadott számokat, ne adj isten, pár extra featuret még belerakni és szanaszét sz0pkodták volna őket és dőlt volna a lé..

Új hozzászólás Aktív témák