Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz vadkörte #4889 üzenetére
Köszi a választ!
Hát a commander módnál valóban van néhány opció, de nem sok! Viszont azt írja, hogy az e2 menü szövege Built-in flash-ről Optional flash-re változik, ha egy kompatibilis vakut a vakusínre tesznek. Nekem ez nem így van, gondolom a Yongnuo vakuval nem működik ez a ficsőr! Valaki megnézhetné ezt, akinek van D90-e és Nikon gyártmányú iTTL képes vakuja. Ha fölteszi a vázra, változik-e az e2 menü szövege, meg gondolom az e menü további opciói is, a használt vaku tulajdonságainak függvényében.Apropó! Nekem időnként kínlódni kel, hogy felismerje a vakut a váz. Ti hogyan csináljátok? A váz és a vaku is off, ráteszem a vázra és rögzítem, majd előbb a vázat, utána a vakut kapcsolom be. Ez a szabályos módszer? Nekem időnként nem akarja így meglátni a vakut! Úgy tesztelem a kapcsolat létrejöttét, hogy a vázon, vagy a vakun bekapcsolom a háttérvilágítást és ha a másik egységen is kigyullad az lcd megvilágítása, akkor jó a kapcsolat. Néha négyszer/ötször ki-be kell kapcsoljam, hogy meglássák egymást. Ha nincs kapcsolat, akkor is elsül a vaku, de a iTTL ilyenkor nem szabályoz. Az érintkezőket már pucováltam. Mit lehet még elkövetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest