Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    Sziasztok,

    1 hete hosszabbítottam szerződést, 500-as netet full tv és alap vezetékes telefont kaptam 7800 Ft-ért, de sajnos a újból rám lett erőltetve a connect box.

    Korábban még 2017-ben kaptam vissza 3 havi díjat kötbérként mert nem volt jó a szolgáltatás. Akkor lecserélték egy CISCO EPC3925-re amivel azóta is boldogan elvoltunk, néha újra kellett indítani bridge mód esetén is, de ez volt a legkevesebb.

    Most megint itt van ez az ipari hulladék CB és megint nincs rendes szolgáltatásom.

    Az alábbi a problémám. Amire már akkor is rájöttem, hogy ha megy a qBittorrent akkor olyan a google, vagy más pingelés esetén a csomagok fele elveszik a másik felénél pedig 300-1200 közötti pingjeim vannak, a CB felülete pedig elérhetetlen, ha nem megy, tehát szüneteltetek mindent, akkor minden abban a pillanatban rendbe jön. Ne jöjjetek azzal a szent szöveggel, hogy ne torrentezzek, mert van HBO go, Netflix, Youtube premium előfizetésem, plusz Game Pass Ultra, de sorozatok egy része csak Ncore-on érhető el.

    Korábban is ez volt a CB-vel, aztán a cisco esetén megoldódott minden, ugyanolyan felhasználás mellett, most a kedves hölgy az ügyfélszolgálaton megint elindított egy kiszállásos javítást, de ott megint kapnák egy új CB-t. Még van időm, hogy elálljak az új szerződéstől, de nem hiszem, hogy akkor visszaadnák a régi modemet. A 240-es net is bőven elég volt, csak hűségidő nélkül szépen emelgették a díjamat.

    A jelszintjeim rendben vannak eszköz szerint. Korábban a szerelő azt mondta, hogy kimenő jellel van valami gond, ami még pont értéken van, de gondot okoz többeknél...
    Mi a franc lehet ez.



    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák