- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- SSD kibeszélő
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin76
tag
válasz frovery #6939 üzenetére
de most mit tudok csinálni? ha visszaviszem, akkor most 2 hétig nem lesz tévé ?
a Thome-os antennát már elállították, fejet kicserélték rajt...
nekem nem kellene más, csak az egyik boxot cseréljék ki... van értelme bemennem a UPC irodába "asztaltemelgetni"?nem akarok 2 saját mediaboxot venni 40-50ezerért..
vagy a szerelőt hívjam vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Alvin76
tag
De azt mondta a szerelő, hogy mivel HD adásra fizettem elő (superpack) ezért CSAK HD-s boxot tud adni.
Bent a UPC-ben sem fogják kicserélni a boxot SD-re?Mert ha lenne valami épeszű műszaki, technológiai, üzleti magyarázata hogy miért nem lehet egy előfizetés (háztartás) alatt kártya és beltéri egyszerre?
és most kvázi feleslegesen megvettem egy Irdeto CAM-ot...
-
Alvin76
tag
Na, volt kint a szerelő, hát persze hogy 3 HD beltérit hozott, társítva a kártya a beltérihez.
a szerelő nagyon a kártyás ellen volt, hogy az mekkora sz..ás mert letölt 700 csatornát, és egyesével kell törölgetni... mondtam neki hogy az legyen már az én dolgom megoldom a chanshorttal...
valami olyat mondott, hogy ha mégis kell, akkor hívjam majd fel az ügyfél szolgálatot, és mondjam meg, hogy meg szeretném szüntetni a párosítást a beltérin, és akkor majd bele fogom tudni tenni a tévébe.
Tényleg van ilyen?
meg fogják csinálni?miért nem lehet úgy adni ahogy az ügyfél kéri, 1 kártya + 2 beltéri... szerintem egyre több embernek lesz olyan tévéje, ami tudja fogni a műholdas adásokat, egyre nagyobb igény lesz, a csak kártyás adásokra... ez nekik is jó, nem kell beltérit adni, béreltetni, szervizelni..
-
Alvin76
tag
Megrendeltem neten a UPC-directnél egy olyan konstrukciót, 3 tévéhez, hogy:
1 csak kártya, és 2 db beltéri...nem jelentkeztek, felhívtam őket, ők meg mondják, hogy ilyen nincs, mindenképpen 3 beltéri kell, mert nem adnak külön kártyást... beszarás...
MIÉRT NEM??? megvettem az Irdeto kártyaolvasót a TVbe, most nem fogom tudni használni?
-
Alvin76
tag
válasz Gaben92 #6780 üzenetére
nekem is volt egy olyan érzésem hogy valamilyen (anyagi) érdeke fűződhet ahhoz, beltérivel vegyem meg.
Most eljött az idő, és szeretnék objektív tájékoztatást kapni, ezért kérdeztem itt független felhasználóktól. Visszaolvasva pár hsz.-t sok hasznos infót kaptam, főleg a csatornarendezéssel kapcsolatban. köszi a gyors válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Autós topik
- Revolut
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Ford topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest