Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Éppen írtam a Pioneer 107D írómmal (fw 1.18) egy Ritek alapú adat DVD-t, amikor 100%-nál (még nem kezdte el írni a lead-out részt) megfagyott Nero (6.3.1.15), és az íróm sem reagált semmire, nem lehetett kivenni belőle a DVD-t. Újraindítás utána már jó volt, de megnéztem Nero-val a DVD info-ját, és láttam, hogy a session nyitott. Cd-vel is előfordult régebben, de Nero-nak van az a csodálatos tulajdonsága, hogy képes lezárni a nyitott session-öket. DVD esetén van egy DVD-options legördülő valami, és csak azt lehet választani, hogy Close VR-disc. utána figyelmeztet, hogy nem fog több VIDEO adat fárni a lemezre, ha lezárom. Viszont utána, amikor megpróbálja lezárni, 2% után dob egy ablakot, hogy Unspecified Recorder Error. Ez micsoda? És miért állt meg az írás? Ilyet még nem csinált.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest