Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziggi_zug
aktív tag
Vadonat új One For All PC Media Remote (URC9040) dobozában, minden tarozékával eladó. Csak annyira lett kinyitva, hogy megnéztem működik-e. I.á.: 2500 Ft
3 eszköz + PC - HTPC használóknak kiváló választás.
Tanuló funkció, programozható, makrót is tud.
ziggi_zug kukac yahoo.co.uk -
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésemet vagy hogy egyáltalán van-e rá megoldás.
A helyzet az, hogy egy szobában a TV alatt van 2 db LG blu-ray lejátszó. 2 különböző típus, az egyik csak lejátszó, a másik merevlemezes felvevő. A felvevőt csak a felvételek visszanézésére használnám de mivel ugyanaz a márka (gondolom) ezért mindkettő reagál a másik távirányítójának a nyomkodására. Tehát ha mondjuk bekapcsolnám a merevlemezes felvevôt, hogy visszanézzem a korábban beállított felvételt akkor bekapcsol a másik sima lejátszó is. Állványon egymás alatt vannak a TV-hez és ezen nem is szeretnék változtatni. Viszont nagyon jó lenne ha létezne valami megoldás, hogy ne reagáljon egyik sem a másik távirányítójának mûködésére.Köszi!
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan univerzális távirtányítót keresek, mely tudja azt biztosítani, akár activity-n keresztül, hogy adott állapotban a távirányító a TV-t vezérelje, de a hangerő gombok ezzel párhuzamosan - eszközváltás nélkül - az erősítőt vezéreljék. Tudtok valamit ajánlani?
1 db Samsung TV, 1 db Yamaha erősítő optikával összekötve.
Köszönöm
-
SuperMario
tag
Sziasztok! Vettem egy Somogyi URC 21-es távirányítót, de az OK márka nem szerepel a füzetben. Az automata kereséssel egyszer sikerült kikapcsolni a TV-t, de nem tudtam leolvasni a villogásból a kódot. Esetleg valaki megtalálta már a mûködô kódokat a márkához?
-
Ilda940209
újonc
Légyszi segítsen valaki!
vettem egy univerzális 5az 1-ben távirányítót mert az eredeti távirányítóm elromlott (ami még az eredeti volt) de sajnos nem tudom beállítani a TV-m -hez . LG 1621-24 kódú a TV és egyszerűen nem megy beállítani. Nem LCD tv hanem hagyományos.
Jó lenne valami kód a távirányítóhoz hogy sikerüljön beállítanom mert nem bírom már hogy a tv-n kell kapcsolgatnom. Azok a kódok amik benne voltak a füzetben azok nem voltak jók. 4 számjegyűnek kell lennie.
Köszi annak előre is aki segíteni tud! -
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok lehet hogy máshol kéne kérdeznem, de van egy Sharp lc-40le510e led lcd tv-m, kb 2 éve vettem, és pár napja olyat produkál a távirányítója, hogy a csatorna fel/le gombokra nem vált, csak behozza az aktuális csatorna info-t, valamint a számgombokra sem reagál, viszont nem kontaktos fizikailag működnek ezek a gombok, nem ázott be, mert csak én használom, meg az asszony. Tehát vatta új dura elemekkel csinálja ezt.
Valakinek ötlete? újra lehet ezt programozni, vagy wtf? Nem szeretnék újat venni. -
szilvoka01
újonc
Sziasztok!
Van egy Hama 8in1 univerzális távirányítóm és egy samsung dvd home cinema x200.A távirányító itthoni a dvd külföldi.Szerintetek a távirányítót rá lehet hangolni a dvd-re?
Előre is köszi a segítséget!
-
athew
csendes tag
Alapvetően HTPC miatt szeretnék venni egy univerzális távirányítót. A probléma az, hogy a htpc-n nincs infra vevő(?), ezért gondolom valamilyen olyan távirányítót keresek, ami vagy wifi vagy bluetooth kapcsolaton vagy bármi usb-s, de drótnélküli megoldással. Természetesen, ha ez működne, akkor ezzel együtt használnám a TV-t és hangfalszettet is. Előre is kösz a válaszokat!
-
SteveL
aktív tag
Internetes, böngésző alapú szoftvere van, alapvetően működik, elég bő a készülék adatbázis, de ha teljesen ki akarja használni az ember a távirányítót, van hozzá alternatív, offline programozó szoftver, na azzal szinte bármit meg lehet csinálni. Egy hátránya, hogy Windows 8.1 alatt nem nagyon jó, legalábbis a távirányítóra való feltöltés része.
-
-
Akkor +1 tipp: BAT elosztó most vasárnap az...ban
.
Amúgy jó lenne kideríteni, mert 10k alatt szeretném megúszni. Esetleg van vkinek a kistesóból?
-
SteveL
aktív tag
Az XSight Plus tud késleltetni gombnyomásonként max. 10 mp-et, de valószínűleg az olcsóbb verziók is tudják, de azt meg én nem tudom biztosan.
Ezer köszönet a master/slave elosztó megemlítéséért. Már régóta keresek ilyen megoldást, hogy a TV mellett automatikusan bekapcsoljon a nem távirányítós aktív hangfalam.
-
Egy Logitech Harmony-t szeretnék lecserélni olyanra, amin a bekapcsolás időeltolódással programmozható.
A TV egy master/slave kapcsolón van, és a tv bekapcsolása után kap feszültséget a többi eszköz. Viszont az új házimozi nem kapcsol be automatikus a feszültség megjelenésekor, hanem kikapcsolva marad.
Szóval olyan távost keresek, ami felprogramozható ara, hogy bekapcsolja a tv-t, vár 5-6mp-et, és bekapcsolja a házimozit. -
SteveL
aktív tag
Tehát a készülék egy One for All XSight Plus (URC-8620).
A távirányító nagyon jól használható, a gombok kézre esnek és mozgás hatására világítanak rajta a gombok, határozott nyomásponttal rendelkeznek, jól csoportosítottak.
Mivel 4 db AAA elem kell bele, kicsit nehezebb az átlag távirányítóknál.
A kiadott jel erős és nagyon gyors, általában a készülékek gyári távirányítóját is messze lekörözi, nem kell pontosan a készülékre irányítani.
A tanító mód jól működik, általában elsőre jól jegyzi meg az eredeti távirányító funkcióját. Internetkapcsolat nélkül is működésre lehet bírni, de a kezelőprogrammal lehet igazán kihasználni a képességeit.
Az online adatbázis elég nagy, valószínűleg tartalmazza a szükséges készüléket, sőt, legtöbbször olyan működő funkciókat is ráprogramozhatunk a készülékre, ami nincs az eredeti távirányítón.
Makrókat helyezhetünk bármelyik gombra (az alsó, fekete részben), illetve a makróhoz hasonló Activities (Tevékenységek) is beállíthatóak, amik egy gombnyomásra előhívhatóak.
Lehetőség van Kedvencek beállítására: a TV automatikusan a kívánt csatornaszámra ugrik, nekünk csak a csatorna nevét kell kiválasztani.
Ha nincs egy adott funkciónak megfelelő fizikai gomb (pl. képarány), akkor ún. szoftveres gombot is beállíthatunk a kijelzőre.
Akár 12 készüléket is kezel, amit szintén a színes kijelzőről tudunk kiválasztani.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Magyaroszágon nem sok helyen kapni, áruösszehasonlító oldalakon megtalálható az URC 8620 keresőszóval. -
SteveL
aktív tag
Most rendeltem egy One For All URC-8620-ast. Remélem rá tudok majd mindent programozni.
-
SAMSUNG BDP-1500 bluray-hez keresek univerzálist, külföldi oldalakon látszik hogy vannak hozzá működő kódok. KÉrdésem az hogy lehet-e magyarországon kapható univerziálist kapni amivel nagy valószínüséggel működő kódot fogok találni?
-
vakvezető
újonc
Segítséget szeretnék kérni!
Sajnos gyedgénlátó vagyok, így a tájékozódáshoz fontos segédeszköz a televízióm. A szolgáltatótól kapott set top box távirányítót azonban este nehezen tudom használni, mert a szerkezeten lévő ikonokat, gombokat gyakorlatilag nem látom. Érdeklődni szeretnék, van-e egyáltalán lehetőség a piacon olyan kapcsolót találni, amely viszonylag nagy, az ikonok is jóval nagyobbak az átlagosnál, és lehetőleg a készülékben legyen (bármily halovány) háttérvilágítás is! A T-HOME (TELEKOM) set top box-hoz történő hangolását (gondolom) szakemberrel elvégeztethetem.Ha esetleg olyan valaki jelentkezne, aki ilyesmi terjesztésével, árusításával foglalkozik, azt külön megköszönném
üdvözlettel KJ(vakvezető)
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám: van egy UPC boxhoz távírányítom és minden gomb megy,egy gomb kivételével,a program fel (ch +) gomb. A kézikönyből kipróbáltam minden kódot a TV-hez,de egyiknél se megy ez a gomb. TV-t váltottunk és azóta nem megy. Mitől lehet ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
k1ll3rIMi
csendes tag
válasz
jungklari #554 üzenetére
Logitech Harmony 200-nál, ha mind a 3 eszközgomb egyszerre villog, akkor a távirányító biztonsági üzemmódba kapcsolt!!
Biztonsági üzemmód kikapcsolása: kiveszed az elemeket, és amikor rakod vissza az elemeket folyamatosan nyomva tartod a 2-es gombot.
Ha jól csináltad, akkor egymásután felvillannak a gombok.
Ezután használhatod a régi megszokott módon a távirányítód. -
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
Látom, elég halott a topic, de azért megkérdezem: meghalt a harmony 555-ös távirányítóm, keresem az utódját. Tudtok beszerzési forrást 500-as, 600-as sorozatra? Mert a webshopokban mindenhol rendelhető a státusz (ahol egyáltalán van) és hetekig tartana.
-
Spuri2000
senior tag
Valaki használta/használja az iRule-t?
http://www.iruleathome.com/
-
Spuri2000
senior tag
Tud valaki olyan alkalmazást és eszközt ajánlani amit tabletre lehet kötni és úhy működik mint egy univerzális távirányító. Infrás is és esetleg wifi-n keresztül is jó lenne ha működne! Találkozott valamelyikőtök ilyen eszközzel?
-
asprey
tag
One for all 7960. Conrad-nál vásárolva nagyon szép és tényleg mindent visz. Tanitható eredeti távrol, van makro mód és a kedvencem, hogy nem kell kapcsolgatni a készülékek között. Csak ajánlani tudom.
-
Neszti
újonc
Home by somogyi univerzális táviránytóhoz használati utasítást keresek. Az enyém sajnos elveszett.
-
kissb1212
csendes tag
hello
nokia lumia 520-as telefonnal szeretnék egy panasonic TX-L39E6E tipusu tv távirányitani
ha valaki tudna ebben segiteni nagyon megköszönném -
IG55
senior tag
Olcsó, max 3-4 ezerért keresek háttérvilágításosat. Tipp?
-
jungklari
újonc
Sziasztok, egy kis segítség kellene. Van egy Logitech Harmony 200-am, amit sikeresen beprogramoztam a DVD-mre és használtam is kb pár hónapig sikeresen. Egyszer csak 3 gomb, a TV, CABLE és DVD elkeztek sárgán egyszerre villogni. Nem tudom már használni. Gondoltam először, h biztosan az elem lemerült, vettem bele újat, de semmi. Gondoltam, h biztosan újra kell programoznom az egészet, de mire odakerült a sor, h a gépet és a távirányítót össze kell kapcsolni, nem csinál semmit, csak villog a 3 gomb továbbra is, de a programban láttam, h a távirányító programjába be van a DVD programozva.
Ja és persze használati útmutatóm nincsen, az interneten sem találtam, ezért aki tud, kérem, h segítsen.
Köszönöm előre is -
alcapone3
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Cat cs-907 5.1 házimozi erősítőm, de a távirányító nincs meg. Univerzális távirányítóval eddig nem sikerült működésre bírnom. IR kódlista meg van hozzá, de azt már ne vágom hogy lehet visszafejteni. Létezik olyan távirányító, hogy gomboknak lehet megadni bináris számsort(IR kodokat)? Univerzális távirányítón a házimozi erősítő milyen csoportba esik? TV/CD/DVD/AUX/TAPE/VCR/SAT/ ? Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
IR kódlist
FileFormat=PRCTOOL
Remote control descripe=:
keymap=universal
Device=CS-907
Brand=CAT
Model=CS-907Button's counts=21
0,D00=0051 0 BF 14
9,MUTE=0051 0 BF 10
6,1=0051 0 BF D
7,2=0051 0 BF 19
8,3=0051 0 BF 1B
10,4=0051 0 BF 41
11,5=0051 0 BF 11
12,6=0051 0 BF 15
14,7=0051 0 BF 17
15,8=0051 0 BF 46
16,9=0051 0 BF 12
19,0=0051 0 BF 59
3,CONFIG=0051 0 BF F
27,VOL+=0051 0 BF 2
30,CH+=0051 0 BF 5F
28,VOL-=0051 0 BF 42
29,CH-=0051 0 BF 18
39,D39=0051 0 BF 9
40,D40=0051 0 BF 1D
41,D41=0051 0 BF 1F
42,D42=0051 0 BF 57Üdv: Capone
-
Macei
tag
hali
Pc-hez szeretnék távirányítót, a delocknak volt egy ami tetszett, analog joy is volt rajta egérnek, de már seholsem kapni.Helyette tudtok ajánlani valamit?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest