- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
milu111
csendes tag
Ne érts félre, nem a telót akarom lehúzni, tisztában voltam vele mit rendelek.
Az előző telóm egy 2,5 éves Nexus5 (8MP), de összehasonlíthatatlanul jobb minőségű képet készít, bár ott is voltak problémák a kamerával az elején, de javították. Hétvégén próbálok lőni pár képet én is.Pár gyors kép:
Iroda vaku nélkül, zsepire fókusz (kb 1m-re)
Ua. csak HDR
Közép fókuszFókusz a jobb oldalon a fű és a sóder közé
Magával az op rendszerrel meg vagyok elégedve, gyors gördülékeny, de ez kevés ha a többi funkcióval gond van. Az eddigi tapasztalatok alapján csak szoftveres "hibákról" van szó. Valószínűleg ez az eredménye annak ha nincs egy normális szoftveres részleg, ahol fejlesztenek, optimalizálnak, stb... így csak reménykedni lehet hogy a 6-osban nem lesz több hiba/probléma mint most. A telefon gyártóknál (értem köztük a nevesebbeket is) rendszeres gond a verzió váltás, beígérték -> ezért ki kell hogy adják mert hát presztízs -> majd jönnek reklamációk és a hiba javító patch-ek.
Remélem idővel lesz CM támogatás rá
mindig megvoltam elégedve velük, persze ott is voltak/vannak kisebb döccenők de mindent kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindig megvoltam elégedve velük, persze ott is voltak/vannak kisebb döccenők de mindent kijavítanak.
Meggyi001