- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Azt nem érted, hogy mióta az Nvidia is gyárt kártyát, azóta a MSRP az csak olyan mint a jelentése (ajánlott fogyasztói ár) az NV fokozatosan ki fogja nyomni a többieket az NV GPU gyártásból mert úgy több lesz nekik a profit. Nem véletlen a tavaly évvégi EVGA vs. NV szakítás sem. Az NV ahol tud keresztbe tesz a többi gyártónak.
A másik dolog, hogy ez az aktuális MSRP köszönőviszonyban nincs a valósággal, meg az előző generációs MSRP-kkel. De ezt valahogy a zöld szemüveg eltakarja vagy én nem tudom...[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
törölt tag
Úgy értem egy termék árát sosem az határozza meg, hogy mennyibe került az előállítása.
A "túlárazás" egy piacgazdaságban pedig annyit jelent, hogy a kért árért már nem lehet eladni a piacon, nem pedig azt, hogy valaki szerint a bekerülési költséghez képest "túl magas" a végfelhasználói ára. -
catalano
tag
Igen, ez már csak így megy itt... de lassan teljesen lényegtelen lesz.
A vga-k egyre drágábbak, a fizetőképes vevők egyre kevesebben vannak. Mehet a sírás-rívás, de senkit nem érdekel. Veszíteni senki nem akar.
Majd minden még drágább lesz és még kevesebben lesznek, akik megveszik. Egyre lassabban jön új fejlesztés, mert egyre kevesebb emberrel dolgoztatnak... és folytathatnám.De addig is kihozzák a legjobbat az egészből: adjuk drágán a 1050Ti-t, 1650-t és már nem is olyan drága egy 6600, 3060 és felfelé...
El kell engedni az egészet!
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
dannyl
addikt
Hát ez a tyúk-tojás esete. Kevés, mert szarul optimalizálták, vagy elég (lenne) a jól optimalizált játékokhoz. Nem tudom, nehezen elképzelhető, hogy a nagynevű és elismert fejlesztők/kiadók bevállalják e a foltot a renomén a hw gyártók kedvéért, de az is nehezen elképzelhető, hogy ezek a nagynevű és elismert fejlesztők/kiadók képtelenek optimalizálni egy játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Másodjára egy kategóriával lejjebb indítja útjára az NVIDIA ezt a GPU-t, melyet 120 Hz-es WQHD monitorokhoz szánnak.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Path of Exile 2
- Kingdom Come: Deliverance
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazon
- További aktív témák...
Állásajánlatok