Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv a klubban
Én is néztem aprón komplett am4 konfigokat, vannak jó árban. Általános felhasználásnál biztos, hogy észre se vennám ez a gyorsabb, vagy az. Én is a garancia miatt vettem végül am5-ös új alkatrészeket.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
morcosharcos
őstag
-
fkaresz
tag
Azért AM5 platformra nem kell 3-4K ezret elkölteni, Asrock B650M-HDV M2 alaplap 45k, 8600G vagy 7600x 55-65K itt aprón, egy jobb hűtő 10K. 2x8Gb 20K, ez összesen 130-140K azért nem annyira durva. Tudom, hogy sokunknak ez nagyon sok pénz, konkrétan ebből komplett AM4 rendszert lehet venni 4gen vagy 5gen CPU-val, de ezek 5-10évre szerintem a többség igényét megszolgálja.
-
BiP
nagyúr
De AM4-re meg mar minek?
Mert az is nagyságrendekkel gyorsabb, mint a Phenom, és némileg olcsóbb, mint az AM5.
De egyszerűbb, ha AM5-ből nem csúcsot veszel, mert az persze, hogy drága. Ha sok a 400k, akkor vegyél középkategória AM5-öt 2-300k-ért, és ha kevvés lesz, akkor már csak platformon belül kell bővíteni. Vagy csak VGA csere kell majd.
Ilyen szempontból jó átmeneti megoldás a 8600G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest