Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
neked nem S24 ultrád van? - De, igen.
azt írtad semmi változás, mégis vettél? - Nem írtam ilyet.
gondolom, ha itt írogatsz- Szabad a fórum, bárhova lehet a fórum szabályoknak megfelelően írni, plusz érdekel a dolgok kimenetele.
Mégis nekem lett igazam, elég változást hozott a cseréhez- Még nem
.
Nem kenyerem a jelengetés nincs gyomrom hozzá
- Ez érthető, mindenkire rá van bízva, hogy mit csinál, de ez a szituáción nem változtat.
főleg ha másnak kárt okozunk és kirúgják - Ez szimplán spekuláció, amit valószínűleg az egyik hsz-re alapozol.#2752 janeszgol: Nem az email cím breach a lényeg. Hanem, ha ilyen pitiáner szintű hibát vét egy ekkora cég, akkor ott nagyobb gondok vannak. Akár ide is sorolható a jelenleg is teljesítetlen rendelések tömkelege.
Azzal, ha legalább többen jelentik ezt bizonyos hatóságoknál, talán összekapják magukat, és változtatnak a dolgokon.
A jelenlegi helyzeten már nem lehet segíteni, vagy változtatni, de ha teljesen el van engedve az egész, a "károsultak" pedig nem indítanak el semmit, akkor biztosan nem lesz változás. Ha esetlegesen elindul valami, jövőre talán aki S26-ot rendel tőlük már nem lesz ilyen exclusive élményben része.
-
Zolee22
csendes tag
Szia!
Azt megkérdezhetem, hogy hogyan lehet kuponokat szerezni? Láttam hogy a Shop App-ban van 5%-os kuponkedvezmény, én ezen kívül nem láttam mást.
A leírásodból meg arra következtetek, hogy ez "nagyon egyszerű" és nem egy egyedi, személyre szabott kuponról van szó.
Köszi szépen! -
qltsar
veterán
Koszonom, mai nap vegre valami megnevettetett
!
Igy januar vegen (3+ napos a cikk): "Best camera phones in 2025").
De a kedvencem: "Best iPhone camera phone". iPhone 16 Pro - meglepodott Pikachu face...
Mi lesz a kovetkezo? Best Pixel Phone in 2025 October?
Szegeny TomsGuide, hova sullyedt.
Bar mondjuk valoszinuleg a tesztelo o lehetett:
-
UfoZoli
aktív tag
S ASA kupont hol lehet vadászni, vagy kinek küldenek? Szerintem ha már meghívnak egy vip klubba akkor ne kelljen már kuponokkal baszakodni. Ez kb olyan mint amikor Monaco-ban a milliárdos szép-kártyával akarna fizetni. Tudom lesarkított a példa de kb ez a feeling. (S tudom, hogy külföldön nem lehet szép-kártyával fizetni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig-alig változott a funkcionalitás, de tovább erősödött az AI szerepe.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia