Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
nem tudom, hogy az Operánál mi van, de a Firefox-nál egyszerűen csak annyi kell, hogy először root-ként indítsd!
lehet h szr lesz, de gyors, tehát egy próbát talán megér: töröld le a könytárat amibe települt, rakd fel újra, és root-ként indítsd először (úgy persze, hogy X [grafikus környezet] fut, különben nem fog elindulni). Sajnos ha már indítottad user-ként, akkor lehet, hogy elromlott a telepítés (kell a törlés). Elvileg ezután már minden user-nek indulni fog, csak 1x kell megcsinálni. -- ez itt mind FF 0.9-es tapasztalat (az 1.0-s FF már alapból indítja magát root-ként, hogy ne legyen esélyed se elfelejteni ezt), semmi garancia, hogy akár csak hasonlóan lenne Operával. Csak a tünetből ítéltem meg (homokóra, de semmi).
remélem tudtam segíteni! légyszi írd meg h használt-e, érdekel
szerk.: root-ként telepítsd persze, máshogy esély nincs rá! lehetőleg a /usr könyvtáron belül valahova, ott van az ilyesminek a helye. én a ''/usr/local/opera'' alá tenném.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest