Aktív témák
-
vati
senior tag
uj oldalarol mutatkozott be es szivat az UHU:
Az este gyorsan karcolni akartam 2 DVD-RWt. Nosza, linux, X-cdroast., 0.98 verzio.
Tulesunk a detektalason, latszolag mind a ket iromat szepen felismeri nevrol.
A RW-lemez formazason gyanusan hamar tulesunk, orommel fedezem fol, hogy ropteben irni is tud. (pont azert kell RW-re irni mert keves a hely)
Vegre kiirnam. ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
ujraindit, Kiszall-beszall. ugyanaz.
Nosza, a masik DVD-iro progi, k3b a neve ha jol emlekszem. (osszesen 2 DVD-iro sw telepul fol, van masik 3 de azok -ugy lattam- csak CDt tudnak irni) Biztatóbb verziószám is, >1.0
Ez kellemesebb, már majdnem Nero Burning Rom-szintű GUI, persze csak ha kicsit messziről és hunyorítva nézzük.
De: a Mehet gomb után ismét: ''Iras sikertelen, az eszköz vagy erőforrás foglalt''
Ezekkel en nem tudok mit kezdeni. Nalam egy oprendszer ott kezdodik, hogy az alacsony szintu hardverkozeli dolgokat felismeri, lekezeli, beallitja maganak, es nem nekem kell szivnom vele, es nem kell unix gurunak lenni egy DVD megirashoz, hanem ezt alapbol tudja.
3 kulonbozo wines rendszer kozul 3 azonnal, automatikusan, es hibatlanul be tudta konfiguralni maganak az LG 4081B iromat, ugy hogy setup utan rogton irhattam is.
Tud valaki kesz scriptet kuldeni, amitol megjavul?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest