Hirdetés
Aktív témák
-
vicces
addikt
a readme fájl meg kész rémálom volt. kis apro betükkel jelenitette meg szinte mindegyik nézegető progi. gondoltam kinyomtatom és ugy lépéslőr lépésre haladok, bár nem sok konkrétum volt benne. de nyomtatni ugyebár nem tudtam, nem tudom miért. egyszerüen mindhta nem látta volna a lin. anyomit.
ue volt anno a geforce driverrel is. annak a leirását még a megboldogult root.hu-ról szedtem le. kinyomtattam. csináltam mindent lépésről lépésre. de mindhiába. nem volt nvidia logo, sőt X se......most is ue a helyzet a dc++ al.
nem hiszem el, hogy senki nem telepitette fel ezt a progit a linuxára!
ja és szerintem autó se vsló annak akinek nincs jogositványa rá.
de sajna linux jogositvány tanfolyam meg nem igazán van.
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest