Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
Aktív témák
-
Én a helyedben inkább mégiscsak az ext4-et választanám, fstabban a következő opciókkal:
noatime,nodiratime,data=writeback,errors=remount-ro
Legalábbis én megelégeltem azt, hogy Live rendszerrel ellenőrizgetni kellett egy szabálytalan leállítás után a fájlrendszert. A 2 GB-os "SSD" ami az EEE-ben van, még jól bírja a strapát...
Meg azért mégiscsak biztosabb az adatokat tekintve, ha van valamilyen naplózás, azt nem viccből találták ki, és sebesség szempontjából is előnyösebb a modernebb fájlrendszer. Meg aztán a Linux kernel támogat mindenféle SSD "élethosszabbító" technológiát. Persze a swapot vagy kikapcsolod, vagy HDD-re érdemesebb rakni, meg a tmp könyvtár is mehet akár a RAM-ba is, de ez már inkább szőrszálhasogatás. -
Speeedfire
félisten
az ext4 is naplóz
itt nézelődj
de szerintem az ext2 jó lehet -
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)