Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Polllen #9529 üzenetére
A videókra megoldás a VLC player X11 Video Output modulja, az megy szépen. 3D-ben nekem nem villogott.
Nekem is kéne egy kis segítség.
Radeon 8500 + 8.04 <> 3D támogatás... van erre megoldás? Nekem nem sikerült találnom. Rémlik valami nyílt forrású driver, ami ha jól emlékszem az R2xx-akat már rendesen támogatja, de nem találtam normális leírást a telepítéshez. Van valami bohóckodás terminálban, de ez egy marék hamu...
-
rollins
őstag
válasz
Polllen #9533 üzenetére
Nálam akkor villogott mikor compiz, aiglx ment. Nélküle már semmi gond nem volt filmeknél.
Illetve mplayer-nél volt valami -vo amivel nem villogott, de annál meg teljes képernyő nem ment. Szóval jópofa ez a vizuális effect, de én inkább kikapcsoltam. Talán nálad is ezért villog.
(Rendszer/Beállítások/Megjelenés -nél lehet kikapcsolni, hm miért nem "Megjelenítés"? :-) )
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest