Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PLC programozás
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Asztrofotózás
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
törölt tag
"chown root /mappa parancs nem működik">Szerencsére.
Különben meg sudo kell elé. De jobban jársz a chmod-dal. Amit Kendek írt, az ugyan az, bár a gksu nem kell hozzá, mivel a saját tulajdonú fájljaidat manipulálod. Szerintem azért jobb a terminálos chmod, mert nekem volt már olyan, hogy elbasszarintotta, mikor grafikus felületen állítottam a jogosultságokat. Ha nem akarod a mappa elérési útját begépelni, akkor kinyitod a Nautilust, és a chmod -R 700(szóköz) után drag&drop behúzod a mappát a terminálba. Megjelenik a teljes elérési útja. Enter és örül.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Különben meg sudo kell elé. De jobban jársz a chmod-dal. Amit Kendek írt, az ugyan az, bár a gksu nem kell hozzá, mivel a saját tulajdonú fájljaidat manipulálod. Szerintem azért jobb a terminálos chmod, mert nekem volt már olyan, hogy elbasszarintotta, mikor grafikus felületen állítottam a jogosultságokat. Ha nem akarod a mappa elérési útját begépelni, akkor kinyitod a Nautilust, és a chmod -R 700(szóköz) után drag&drop behúzod a mappát a terminálba. Megjelenik a teljes elérési útja. Enter és örül.