Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Aktív témák
-
törölt tag
meg lehet csinálni, persze. akár a mosógépről is bootol neked az ubuntu, ha kell

de a viccet félretéve, ha a telepítésnél a kézi partícionálást választod, akkor kapsz egy szép grafikus felületet, amin minden pertíciót úgy tologathatsz, ahogy neked tetszik.
ha van win is a gépen, akkor általában az szokott lenni, hogy az ubuntu kiteszi a win7 általt kreált bootloadert, és a sajátját írja az elsődleges vinyó mbr-jébe. ebben választható lesz természeteen a win7 is, tehát ugyanúgy tudod majd használni.
arra érdemes figyelni, hogy win7 alatt nem tudod elérni a linuxos fájlrendszereket egyelőre (illetve amit én próbáltam, az nem ment alatta), viszont linux alól simán eléred az ntfs partíciók tartalmát.én nem hazsnálok 64 bites rendszert, mert semmi szükségem rá, de elvileg semmi gondja nincs.
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest