Hirdetés
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Valóban sok esetben reménytelen a megoldás, vagy csak elérhetetlen a kezdőnek.
Viszont - előre elnézést kérek - aki nem képes annyit tenni egy valóban ingyenes és megbízható rendszerért, hogy megtanul pár alap dolgot az kérem szépen ne használja.
Megleszünk nélküle.
Én is - bölcsész létemre - rá tudtam szánni 1-2 hónapot, hogy megismerje.
Plusz ehhez add hozzá, hogy elképesztően gyorsan fejlődik manapság. Már tényleg a next-next-nél is könnyebb bizonyos esetekben.
Nameg azt is add hozzá, hogy itt egy közösség aki szívesen segít sokszor már az értelmetlenségig is kitartóan.
(Életemben egyszer kérdeztem winnel kapcsolatban, mégcsak válaszra sem méltatott senki.
)Ehhez kapcsolódik mai harmadik intelmem:
- Tessék elfelejteni azt, hogy a Linux ingyenes. Igenis fizetni kell érte, méghozzá tanulópénzt.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)